Αρχική iHunt.gr Ο ΚΣ Δοξατου στις Γιορτες Δάσους 2014…VIDEO

Ο ΚΣ Δοξατου στις Γιορτες Δάσους 2014…VIDEO

από iHunt Team
IMG_7126

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά η εκδήλωση “Γιορτές του Δάσους” από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κυργίων “Αρίων”.
 
Στην γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο Πευκόδασος Αναψυχής Κυργίων, συμμετείχαν αρκετές εθελοντικές οργανώσεις με θέμα την Φύση, το Περιβάλλον και την Φιλοζωία. 

SVESTONOF
Πραγματοποιήθηκαν πλήθος εκδηλώσεων και παιχνιδιών όπως ποδηλατοδρομίες διαφόρων αποστάσεων, αγώνας τρεξίματος ανωμάλου δρόμου, αναρρίχηση, τοξοβολία, paintball κ.α. 
 
Στις “Γιορτές του Δάσους” για πρώτη φορά  συμμετείχε και  ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δοξάτου “Άρτεμις”
 
Στο περίπτερό που μας παραχωρήθηκε ο επισκέπτης είχε την δυνατότητα να ενημερωθεί για τις Φιλοθηραματικές, Φιλοπεριβαλλοντικές και Κοινωνικές δράσεις του Συλλόγου μας γενικότερα αλλά και ποιο συγκεκριμένα για τις δράσεις που γίνονται κάθε χρόνο εντός του Πευκόδασος Κυργίων από εθελοντές μέλη μας. 
 
IMG 7117
 
Οι επισκέπτες του περιπτέρου μας μείνανε ενθουσιασμένοι και έκπληκτοι με τις δράσεις μας και όπως διαπιστώθηκε η ενημέρωση του κόσμου για όλα όσα προσφέρει ο Σύλλογος μας στην συγκεκριμένη περιοχή είναι ανύπαρκτή. Επίσης διαπιστώθηκε ότι οι περισσότεροι επισκέπτες νομίζουν ότι οι Κυνηγετικές Οργανώσεις υπάρχουν μόνο για το κυνήγι. 
 
IMG 7121
 
Στους επισκέπτες μοιραστήκανε ενημερωτικά φυλλάδια και βιβλία Πάνθηρας, που μας παραχώρησε η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης.
 
Επίσης μοιραστήκανε ενημερωτικά φυλλάδια για τις αρρώστιες της λύσσας και της ευλογιάς των αιγοπροβάτων που μας παραχώρησε η Κτηνιατρική Υπηρεσία Δράμας και ενημερωτικά φυλλάδια που αναφερότανε στην καύση των σιτοκαλαμιών και τις επιπτώσεις στο περιβάλλον από το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Δράμας.  
 
IMG 7122
 
Από την πλευρά του Συλλόγου μας μοιράστηκε έντυπο με όλες τις δράσεις του Κυνηγετικού Συλλόγου Δοξάτου γενικά αλλά και για την συγκεκριμένη περιοχή.
 
Τα φυλλάδια μοιράζανε στους επισκέπτες οι 2 μικρές εθελόντριες του Συλλόγου Μουλιστάνου Ευθυμία και Μουλιστάνου Δέσποινα.
 
Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά τον Πολιστικό Σύλλογο Κυργίων για την τιμή που μας έκανε να μας φιλοξενήσει στις “Γιορτές του Δάσους”.
 


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα