Αρχική iHunt.gr Ο ΚΣ Καλύμνου καταδικάζει τη δολιοφθορά σε όχημα που ανήκει σε Θηροφύλακα

Ο ΚΣ Καλύμνου καταδικάζει τη δολιοφθορά σε όχημα που ανήκει σε Θηροφύλακα

από iHunt Team
kalimnos

Με ανακοίνωση του, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλύμνου, καταδικάζει τη δολιοφθορά σε όχημα που ανήκει σε Θηροφύλακα.
 
Να σημειώσουμε ότι το ΙΧΦ όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην περιοχή του Αγίου Μάμμα και στο οποίο έγινε η δολιοφθορά με την τοποθέτηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού με αποτέλεσμα να υποστεί υλικές ζημιές, είναι ιδιοκτησίας της συζύγου του ομοσπονδιακού θηροφύλακα Γ. Μαμουζέλλου και χρησιμοποιείται για μελισσοκομικές εργασίες.
 
Με την ανακοίνωση αφήνονται σαφείς αιχμές ότι πρόκειται για ενέργεια αντεκδίκησης.
 
Παραθέτουμε παρακάτω την σχετική ανακοίνωση του Κυνηγετικού Σύλλόγου Καλύμνου:
 
Με αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε ότι έγινε χθες τις νυχτερινές ώρες καταστροφική ενέργεια στο αυτοκίνητο του ομοσπονδιακού θηροφύλακα Γ. Μαμουζέλλου.
 
Το Δ.Σ. και η συντριπτική πλειοψηφία των κυνηγών καταδικάζουμε τέτοιες ενέργειες αντεκδίκησης και ελπίζουμε γρήγορα να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη οι ένοχοι.
 
Επίσης παραθέτουμε την δτ που εκδόθηκε από την Αστυνομία για το συμβάν:
 
Στις 19-04-2016 από το Αστυνομικό Τμήμα Καλυμνίων σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι τις πρώτες πρωινές ώρες τοποθέτησαν αυτοσχέδια εκρηκτική κατασκευή σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 44χρονης, με αποτέλεσμα την πρόκληση φθορών στο όχημα και σε τζαμαρία παρακείμενης κατοικίας.
 
Διενεργείται έρευνα.
 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα