Αρχική iHunt.gr Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άρτας συγκέντρωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά περισσότερα από 500 κιλά κρέας αγριόχοιρου

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άρτας συγκέντρωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά περισσότερα από 500 κιλά κρέας αγριόχοιρου

από iHunt Team
1

demobanner

Η κυνηγετική οικογένεια της Άρτας ανταποκρίθηκε και απέδειξε έμπρακτα την αλληλεγγύη και την ευαισθησία της απέναντι σε συνανθρώπους μας που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν  ακόμη και στις βασικές ανάγκες των οικογενειών τους.Εκτός από την πλούσια δράση που έχουμε επιδείξει σε φιλοπεριβαλλοντικές και φιλοθηραματικές δράσεις οι κυνηγοί μέλη μας απέδειξαν ότι δεν μένουν ασυγκίνητοι στις δύσκολες μέρες της οικονομικής ύφεσης που πλήττουν την τοπική κοινωνία.

Καταφέραμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, έπειτα από το κάλεσμα του Προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Άρτας κ. Τσουμάνη Δημήτρη αλλά και όλων των μελών του Δ.Σ  να συγκεντρώσουμε περισσότερα από 500 κιλά κρέας αγριόχοιρου τα οποία διανεμήθηκαν μέσω της Ιεράς Μητρόπολης Άρτας σε οικογένειες που πραγματικά το είχαν ανάγκη με πολύ αγάπη και σεβασμό  .

Σκοπός του Δ.Σ του Συλλόγου  είναι η πράξη αυτή να καθιερωθεί και να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο με την προσδοκία  όλο και περισσότεροι κυνηγοί να συμβάλουν στην προσπάθειά μας. 
 

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα