Αρχική » Grid with Sidebar » Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς δείχνει το δρόμο……

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς δείχνει το δρόμο……

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Η δύναμη των κυνηγετικών οργανώσεων και ιδιαίτερα των κυνηγετικών συλλόγων είναι οι κυνηγοί. Οι κυνηγοί που με τη συμμετοχή τους στις γενικές συνελεύσεις μπορούν να φέρουν αλλαγές στην κυνηγετική δραστηριότητα είτε θετικές είτε αρνητικές.

SVESTONOF

Απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Χωρίς συμμετοχή όλα είναι λόγια και όπως έλεγαν και οι παλιοί «…με τα λόγια χτίζεις ανώγια και κατώγια».

Τελευταίο παράδειγμα οι εκλογές στον Κυνηγετικό Σύλλογο Κιλκίς. Προσήλθαν να ψηφίσουν το 70% των μελών. Νούμερο πολύ μεγάλο συγκριτικά με άλλους κυνηγετικούς συλλόγους. Τι γινόταν όμως στο Κιλκίς;

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς είχε ένα διοικητικό συμβούλιο που με ελάχιστες αλλαγές ήταν το ίδιο τα τελευταία χρόνια. Είχε αρχίσει η γκρίνια και η μουρμούρα όμως όλα έμεναν στα λόγια.

Φέτος οι κυνηγοί του συλλόγου αντελήφθησαν ότι αν θέλουν να κάνουν πράξη τα λόγια έπρεπε να ασχοληθούν ενεργά με τα κοινά. Να θέσουν υποψηφιότητα στις εκλογές και να το κυριότερο να προσέλθουν στην κάλπη.

Όπερ και εγένετο…. Οι κυνηγοί του Κ.Σ. Κιλκίς με την ψήφο τους είπαν όχι στο παλιό Δ.Σ. και ναι στην αλλαγή και το «νέο άιμα».

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς δείχνει το δρόμο. Απλά πρέπει να το ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Το κυνήγι έχει ανάγκη τους δυνατούς και δραστήριους κυνηγετικούς συλλόγους. Οι αραχνιασμένες καρέκλες πρέπει να καθαρίσουν και να ανακαινιστούν. Και όλα αυτά όσο είναι νωρίς…….

Le Chasseur

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ