Αρχική iHunt.gr Ο Κ.Σ. Άρτας συγκέντρωσε και μοίρασε κρέας θηραμάτων σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

Ο Κ.Σ. Άρτας συγκέντρωσε και μοίρασε κρέας θηραμάτων σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

από iHunt Team
thumbnail_4

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άρτας “Η ΑΡΤΕΜΙΣ” συγκέντρωσε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά  975 κιλά κρέας αγριόχοιρου για να διανεμηθούν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που στερούνται των βασικών αναγκών.
 
Η κυνηγετική οικογένεια της Άρτας ανταποκρίθηκε και απέδειξε έμπρακτα την αλληλεγγύη και την ευαισθησία της απέναντι σε συνανθρώπους μας που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν  ακόμη και στις βασικές ανάγκες των οικογενειών τους. Εκτός από την πλούσια δράση που έχουμε επιδείξει σε φιλοπεριβαλλοντικές και φιλοθηραματικές δράσεις οι κυνηγοί μέλη μας απέδειξαν ότι δεν μένουν ασυγκίνητοι στις δύσκολες μέρες της οικονομικής ύφεσης που πλήττουν την τοπική κοινωνία.
 
Καταφέραμε λοιπόν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά να συγκεντρώσουμε 975 κιλά κρέας αγριόχοιρου τα οποία διανεμήθηκαν μέσω της Ιεράς Μητρόπολης Άρτας(475 κιλά), του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αρταίων(300 κιλά) και του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Νικολάου Σκουφά(200 κιλά)  σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και που πραγματικά το είχαν ανάγκη με πολύ αγάπη και σεβασμό  .
 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα