Αρχική iHunt.gr Ο Κ.Σ Αργοστολιου συγκεντρωνει πλαστικα καπακια

Ο Κ.Σ Αργοστολιου συγκεντρωνει πλαστικα καπακια

από iHunt Team
kapakia

demobanner

 Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αργοστολίου συγκεντρώνει πλαστικά καπάκια συσκευασιών, που αποστέλλονται δωρεάν στο Σύλλογο Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας. Τα πλαστικά καπάκια ανταλλάσονται από το Σύλλογο Παραπληγικών με αναπηρικά αμαξίδια και λοιπά ορθοπεδικά είδη τα οποία διατίθενται δωρεάν σε όποιους τα έχουν ανάγκη.

Στόχος είναι να μαζευτούν όσο το δυνατόν μεγαλύτερες ποσότητες για να αγοραστούν ηλεκτρονικά αμαξίδια και διάφορα άλλα ορθοπεδικά είδη για ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Η προσπάθεια γίνεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αναπήρων Όλων των Παθήσεων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας “Η Αγία Ειρήνη”. Ο Σύλλογος Παραπληγικών, έχει έρθει σε συμφωνία με εταιρία ανακύκλωσης της περιοχής, που τα παραλαμβάνει και αντί να δίνει χρήματα, αγοράζει ένα ηλεκτρονικό αμαξίδιο ή κάποιο ορθοπεδικό είδος που έχει ανάγκη. Ο Σύλλογος Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας είναι ένα μη κυβερνητικό σωματείο το οποίο ιδρύθηκε το 1999, ενώ το 2008 ιδρύθηκε ο Σύλλογος Αναπήρων Όλων των Παθήσεων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας “Η Αγία Ειρήνη”.

Ο ΚΣΑ καλεί τα μέλη του και όλους όσους επιθυμούν, να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή.

Κυνηγετικός Σύλλογος ΑργοστολίουPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα