Αρχική iHunt.gr Ο πολεμος Λημνιων και …αγριοκουνελων συνεχιζεται αμειλικτος !!!

Ο πολεμος Λημνιων και …αγριοκουνελων συνεχιζεται αμειλικτος !!!

από iHunt Team
agriokounelo

Με απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, μετά τις πιέσεις της τοπικής κοινωνίας, συστάθηκε η επιτροπή για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τον υπερπληθυσμό των αγριοκούνελων, που ταλανίζει τα τελευταία χρόνια την αγροτική κοινότητα της Λήμνου.
 
Σκοπός της ομάδας αυτής συντονισμού, είναι ο στρατηγικός σχεδιασμός αντιμετώπισης του προβλήματος και η εισήγηση στοχευμένης εφαρμογής κατάλληλων μέτρων για την αντιμετώπιση του από τις αρμόδιες αρχές.
 
Πρόεδρος της επιτροπής είναι η Γενική  Γραμματέας ΥΠΕΚΑ, κα. Νάντια Γιαννακοπούλου. Συμμετέχουν ως μέλη ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής, με αναπληρωτή του τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Μπουλώτη, γενικοί γραμματείς υπουργείων και ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου.
 
Στην πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014, θα παρευρεθεί ο Αντιδήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μπουλώτης.
 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα