Αρχική iHunt.gr Πάταξη λαθροθηρίας – Διπλή επιτυχία στη Σάμο

Πάταξη λαθροθηρίας – Διπλή επιτυχία στη Σάμο

από iHunt Team
bkoa_thir

Διπλή επιτυχία στην πάταξη της λαθροθηρίας στο νησί μας πέτυχαν οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Β΄ΚΟΑ κ.κ. Κοντοργιάνος Γεώργιος και Τσακουμάκης Ηλίας με την συμπαράσταση και καθοδήγηση του Υπευθύνου Θήρας της Β΄ΚΟΑ και Προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρλοβάσου κ. Μαρνέζου Εμμανουήλ. Έτσι στην πρώτη περίπτωση, την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα, συνελήφθη στην περιοχή Κοντέΐκα Σάμου ημεδαπός χωρίς άδεια θήρας αλλά και σε μη επιτρεπόμενη περίοδο να έχει θηρεύσει τρεις πέρδικες. 
 
Ο εν λόγω ημεδαπός οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα αφού κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο και τα θηράματα όπου και ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Στη δεύτερη περίπτωση την 11η προς 12η Σεπτεμβρίου, νύχτα, κατασχέθηκε στην περιοχή μεταξύ Ιπποδρομίου και Αερολιμένα Σάμου ηχομιμητική συσκευή που σκοπό προφανώς είχε να κατεβάσει ορτύκια στην περιοχή χωρίς όμως να συλληφθεί ο εγκληματίας «κασετοφονιάς» όπως ονομάζεται στην κυνηγετική διάλεκτο.
 
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους αγωνίζονται με κίνδυνο της ζωής τους νυχθημερόν για την πάταξη της λαθροθηρίας στο νησί μας οι οποίοι καλό θα είναι να έχουν την πλήρη συμπαράσταση και βοήθεια όλων των νομίμων κυνηγών. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή λειτουργεί με έξοδα των κυνηγών και μόνο, χωρίς καμία επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού.
 
Ρεπορτάζ και Φωτογραφίες: Απόστολος Γ. Τσιώλης
 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα