Αρχική iHunt.gr Πέθανε ο Giovanni Bana ένας εκ των ιδρυτών της FACE

Πέθανε ο Giovanni Bana ένας εκ των ιδρυτών της FACE

από iHunt Team
face_official_dark_green-1

demobanner
Πέθανε ο Giovanni Bana ένας εκ των ιδρυτών της FACE (Ευρωπαική Ομοσποδία Κυνηγιού). Την ανακοίνωση έκανε ο Πρόεδρος της FACE κ. Torbjörn Larsson.
 
Πιο συγκεκριμένα :
 
Με βαθιά θλίψη σας ενημερώνω για το θάνατο του Avv. Ο Giovanni Bana, ένας από τους ιδρυτές του FACE, πρώην Πρόεδρος της FACE (1988-1991), πρώην Αντιπρόεδρος της FACE και Πρόεδρος της Επίτιμης FACE.
 
 
Πολλοί θα θυμούνται τον Giovanni Bana ως έναν επίμονο υπερασπιστή του βιώσιμου κυνηγιού στην Ευρώπη, έναν πολύ έντονο ορνιθολόγο και πρωταθλητή του κυνηγιού και της διατήρησης των μεταναστευτικών πουλιών στη Μεσόγειο.
 
Όλοι όσοι τον γνώριζαν θαυμάστηκαν για την ενέργειά του. Διαθήκη για αυτό ήταν η ικανότητά του να αφιερώσει χρόνο στην πρακτική του δικαίου, το παρατηρητήριο πουλιών Arosio στο Κόμο και το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Il Nibbio.
 
Ένας χαρισματικός δικηγόρος, εκτιμημένος από όλους τους Ευρωπαίους συναδέλφους του, συμμετείχε ενεργά από τα αρχικά στάδια της ανάπτυξης του FACE το 1977 και αφιέρωσε μεγάλο μέρος του χρόνου και πολύτιμες δεξιότητές του στην υπεράσπιση και την προώθηση του κυνηγιού στην Ευρώπη για πάνω από 40 χρόνια.
 
Θα χάσουμε τον ενθουσιασμό και την ισχυρή βούλησή του!
 
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του.
 
Torbjörn Larsson
Πρόεδρος της FACE

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα