Αρχική iHunt.gr Πήρε πίσω τη απόφαση για απαγόρευση στον Αξιό ο κ. Φάμελλος….VIDEO

Πήρε πίσω τη απόφαση για απαγόρευση στον Αξιό ο κ. Φάμελλος….VIDEO

από iHunt Team
bethniko-parko-delta-axioy-loydia-aliakmona

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ο κ. Φάμελλος υπέγραψε συμπληρωματική απόφαση με την οποία διευκρινύζει ότι ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η θήρα στους υγροβιότοπους που είχε απαγορεύσει με προηγούμενη απόφαση του. Γράφει μεταξύ άλλων η συμπληρωματική απόφαση :

SVESTONOF
“Άρθρο 1”
“Μετά την παράγραφο 30 του άρθρου 3 της υπ’αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΝΕΠ/47695/2669/01.08.2018  απόφασης  του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας προστίθεται παράγραφος 31 ως εξής:”
“«31. Η θήρα, εκτός των περιοχών που έχουν ορισθεί ως Καταφύγια Άγριας Ζωής (ΚΑΖ) και εκτός των εξής υγροτοπικών περιοχών:”
“α) της κύριας κοίτης του ποταμού Λουδία κατάντη της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθήνας,”
“β) της κύριας κοίτης του ποταμού Αξιού κατάντη της επαρχιακής οδού Χαλκηδόνας και μέχρι την Ε.Ο. Θεσ- σαλονίκης – Αθήνας και της πλημμυρικής κοίτης του πο- ταμού Αξιού από την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθήνας και μέχρι τη θάλασσα,”
“γ) της κύριας κοίτης του Γαλλικού ποταμού ανάντη της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθήνας έως την επαρχιακή οδό Χαλκηδόνας και της πλημμυρικής κοίτης του Γαλλικού ποταμού από την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθήνας και μέχρι το παράκτιο ανάχωμα,”
“δ) της λιμνοθάλασσας Καλοχωρίου,”
“ε) ζώνης πλάτους 200 μ. από την ακτή, η οποία εκτεί- νεται από το ακρωτήριο Χηναρού μέχρι και το Μεγάλο Βαρδάρι».”
 
Ακούστε τι λέει για την απόφαση αυτή ο Πρόεδρος του ΚΣ Χαλάστρας κ. Τσικρικάς για την απόφαση αυτή αλλά και για το τι ακόμη πρέπει να περιμένουμε στο μέλλον :
 


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα