Αρχική iHunt.gr Πανελληνιονίκης 2016 στο compak sporting ο Ψυλλάκης Γιώργος

Πανελληνιονίκης 2016 στο compak sporting ο Ψυλλάκης Γιώργος

από iHunt Team
nationals-compak-sporting-psillakis-giorgos1-1440x564_c

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Παρά το γεγονός ότι ο Πανελλήνιος αγώνας ήταν προγραμματισμένος για το Εθνικό Σκοπευτήριο Χανίων, για τεχνικούς λόγους μεταφέρθηκε στο σκοπευτήριο Πυργετού με τον Σκοπευτικό Όμιλο Πυργετού ΩΡΙΩΝ να αναλαμβάνει χρέη συνδιοργανωτή. Έτσι το περασμένο Σαββατοκύριακο 4 & 5 Ιουνίου σαράντα-οχτώ (48) σκοπευτές έφτασαν στους πρόποδες του Ολύμπου για να συμμετάσχουν στον κυριότερο αγώνα της χρονιάς.
 
Ο αγώνας διεξήχθη σε τέσσερα (4) γήπεδα ταυτοχρόνως, που το καθένα ήταν εξοπλισμένο με οχτώ (8) μηχανές και για τα οχτώ σχήματα του αγώνα έπαιξαν οι έξι από τις οχτώ μηχανές του εκάστοτε γηπέδου.
 
Πανελληνιονίκης χρίστηκε ο Ψυλλάκης Γιώργος (ΟΦΚΟ) με 189/200, βαθμολογία που πέτυχε και ο Μαυρομμάτης Νίκος (ΣΚΟΛΕΚ) αλλά στη διαδικασία αποκλεισμού ο Ψυλλάκης υπερίσχυσε με 24-20 κερδίζοντας το χρυσό.
 


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα