Αρχική iHunt.gr Παράταση λειτουργίας των Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών

Παράταση λειτουργίας των Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών

από iHunt Team
foreis_diaxeirisiw

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Παρατείνεται έως 28/02/2018 η λειτουργία των υφιστάμενων 28 Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών, των Διοικητικών Συμβουλίων τους και οι συμβάσεις εργασίας των εργαζομένων σε αυτούς, με τροπολογία που κατέθεσε το ΥΠΕΝ στο νομοσχέδιο «Αδειοδότηση διαστημικών δραστηριοτήτων – Καταχώριση στο Εθνικό Μητρώο Διαστημικών Αντικειμένων – Ίδρυση Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού και λοιπές διατάξεις».
 
Η προτεινόμενη τροπολογία κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να συνεχίσουν οι ΦΔΠΠ να λειτουργούν με τα υπάρχοντα ΔΣ και τους εργαζομένους τους, μέχρι να ψηφιστεί το νέο νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ που αφορά στη λειτουργία και οργάνωση των ΦΔΠΠ. Η συζήτηση του νέου νομοσχεδίου για τους Φορείς Διαχείρισης θα αρχίσει στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, τον Ιανουάριο 2018. 
 
Σύμφωνα με το υπουργείο, με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία των ΦΔΠΠ, καθώς και η παράταση των συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου των εργαζομένων στους 28 ΦΔΠΠ της χώρας.

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα