Αρχική iHunt.gr Παράταση στο κυνήγι του αγριόχοιρου;

Παράταση στο κυνήγι του αγριόχοιρου;

από iHunt Team

demobannerΣτο συρτάρι του υφυπουργού Περιβάλλοντος κ. Αμυρά είναι η απόφαση για παράταση της θήρας του αγριόχοιρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iHunt.gr τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δημοσιευθεί στην εφημέριδα της κυβέρνησης η απόφαση θα παρατείνει σε πρώτη φάση το κυνήγι του αγριόχοιρου μέχρις το τέλος Φεβρουαρίου.

Ο λόγος που οδήγησε τον κ. Αμυρά να υπογράψει την παράταση της θήρας του αγριόχοιρου είναι η προσπάθεια που γίνεται για τη διαχείριση του πληθυσμού του αγριόχοιρου εξαιτίας της πανώλης των χοίρων που εξαπλώνεται ανησυχητικά  πάνω από τα βόρεια σύνορά μας.

Από την άλλη η πίεση των κυνηγών που είναι αντίθετοι με αυτήν παράταση προκαλεί δεύτερες σκέψεις στον υφυπουργό περιβάλλοντος.

Τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε.

Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr



Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα