Αρχική iHunt.gr Παράτολμη και εντυπωσιακή διάσωση κυνηγόσκυλων από τους άντρες της Π.Υ.Καλαβρύτων

Παράτολμη και εντυπωσιακή διάσωση κυνηγόσκυλων από τους άντρες της Π.Υ.Καλαβρύτων

από iHunt Team

demobanner

Σε μια εξαιρετικά δύσκολη όσο και εντυπωσιακή επιχείρηση, οι Πυροσβέστες της Π.Υ.Καλαβρύτων. διέσωσαν 2 κυνηγετικά σκυλιά στην περιοχή Δίγελα πλησίον της Πλατανιώτισσας Καλαβρύτων.

Συγκεκριμένα, σήμερα στις 09:12 ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία Καλαβρύτων από Ιδιοκτήτη και κάτοικο Αιγίου για τον απεγκλωβισμό δύο κυνηγετικών σκύλων στην περιοχή Δίγελα και συγκεκριμένα στην θέση βαθιά Λαγκαδά. Αμέσως αναχώρησε από την υπηρεσία, ένα όχημα με τρεις άνδρες. Φτάνοντας στο σημείο οι άριστα εκπαιδευόμενοι Πυθροσβέστες μας, με χρήση ορειβατικού εξοπλισμού, καταρριχήθηκαν σε ορθοπλαγιά 70 περίπου μέτρων.

Εκεί διαπίστωσαν ότι τα ζώα είχαν εγκλωβιστεί σε πατάρι μέσα στο φαράγγι και δεν υπήρχε δυνατότητα διαφυγής Ο εγκλωβισμός έγινε μετά από καταδίωξη κυνηγετικού θηράματος. Για άλλη μια φορά οι Πυροσβέστες μας τα κατάφεραν και απεγκλώβισαν τα δύο σκυλιά και τα παρέδωσαν στον ιδιοκτήτη τους. Να σημειώσουμε οτι δεν υπήρξε τραυματισμός στα ζώα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Πυροσβέστες των Καλαβρύτων, καλούνται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε παρόμοια περιστατικά. Η άρτια εκπαίδευσή τους και η τόλμη τους τους κάνει πάντα αποτελεσματικούς και τους αξίζουν τα συγχαρητήριά μας.

Πηγή :

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα