Αρχική iHunt.gr Πατερας και γιοι ξυλοκοπησαν θηροφυλακα

Πατερας και γιοι ξυλοκοπησαν θηροφυλακα

από iHunt Team
nqz1

 
Θύμα ξυλοδαρμού από τρείς άντρες έπεσε ο Θηροφύλακας του Κυνηγητικού Συλλόγου Στράτος Κεσόγλου, την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, στον κεντρικό δρόμο λίγο πιο έξω από το Βίκι, προς τα Καμπιά.
 
Γύρω στις 17:45, ενώ είχε πιά νυχτώσει  εντόπισε τον Π.Τ, ο οποίος παρά το ότι η ώρα ήταν απαγορευμένη και τον είδε, τον αγνόησε και πυροβόλησε μια τσίχλα. Στον έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε ότι δεν είχα μαζί του την άδεια κυνηγιού και προσφέρθηκε να πάει στο χωριό να τη φέρει. Ο θηροφύλακας  ζήτησε να του αφήσει το όπλο του, για να είναι σίγουρος ότι θα γυρίσει, αυτός αρνήθηκε και τελικά μπήκαν και οι δύο μαζί στο αυτοκίνητο της Θηροφυλακής για να πάνε στο σπίτι του.

Ο ξυλοδαρμός

Στο δρόμο ο Π.Τ. έκανε ένα τηλεφώνημα και ενημέρωσε το θηροφύλακα ότι θα φέρει την άδεια ο πατέρας του Γ.Τ.
 
Σε λίγο κατέφθασε ο πατέρας με επιθετικότητα. Όταν ο θηροφύλακας άρχισε να σημειώνει τα στοιχεία του για να βεβαιώσει την παράβαση, του επιτέθηκαν φραστικά, ζητώντας του να μην συνεχίσει και να μη γράψει τίποτα.
 
Ο θηροφύλακας επέμεινε και τους ενημέρωσε ότι ο δράστης υπέπεσε σε δύο παραβάσεις, του παράνομου κυνηγιού που είναι πλημέλλημα και του καρτεριού που είναι πταίσμα και ζήτησε να τον ακολουθήσει στο δασαρχείο. Τότε του επιτέθηκαν προσπαθώντας να του πάρουν την άδεια που κρατούσε, αλλά δεν τα κατάφεραν. Με τα πολλά πείσθηκε ο δράστης να τον ακολουθήσει και μπήκαν στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο να φύγουν για τη Χίο. Τότε ήλθε και ο δεύτερος αδελφός, ο οποίος του επιτέθηκε χειροδικώντας εναντίον του. Παλεύοντας βγήκαν από το αυτοκίνητο και τότε του επιτέθηκαν και οι άλλοι δύο, τον χτυπούσαν και οι τρείς μαζί, με αποτέλεσμα να καταφέρουν  να του πάρουν την άδεια και να φύγουν προς το χωριό.
 
Ο Στρ. Κεσόγλου αφού ενημέρωσε για το συμβάν το Δασάρχη Κώστα Μπέλλα και την αστυνομία των Καρδαμύλων, αναχώρησε για περίθαλψη στο νοσοκομείο.

Σύλληψη/ παραπομπή

Οι δράστες κρατήθηκαν το βράδυ στο κρατητήριο του Α/Τα Καρδαμύλων και το πρωί παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη με τη διαδικασία του αυτόφωρου. Όμως τα δικαστήρια δεν λειτουργούσαν επειδή είχαν απεργία οι δικηγόροι  και ορίστηκε να δικαστούν με τακτική διαδικασία στις 16 Ιουνίου του 2014. Έως τότε αφέθηκαν ελεύθεροι. 
 
Πηγή : http://politischios.gr/
 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα