Αρχική iHunt.gr Περιπολίες του ΚΣ Λευκάδας για φόλες

Περιπολίες του ΚΣ Λευκάδας για φόλες

από iHunt Team
kinigetikos-syllogos-lefkadas

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ εις βάρος των ζώων. Κάποιοι ανεγκέφαλοι που αυτοαποκαλούνται άνθρωποι φαρμακώνουν αθώες ψυχές. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Ο Κυνηγετικός σύλλογος Λευκάδας καταδικάζει τις απάνθρωπες αυτές ενέργειες εις βάρος των ζώων και των πιστών τους φίλων των σκυλιών τους. Με ομάδα εθελοντών κυνηγών και των δύο ομοσπονδιακών θηροφυλάκων Ρομποτή Σπυρίδωνα και Κακλαμάνη Αθανάσιο, περιπολούν μέρα και νύχτα σε ομάδες σε όλο το νησί της Λευκάδας μήπως και καταφέρουν και βρούν τους ασυνείδητους που φαρμακώνουν τα αθώα πλάσματα.
 
Το έγκλημα της παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων δολωμάτων είναι απερίφραστα καταδικαστέο. Η γενικότερη εγρήγορση και η άμεση συνεργασία μεταξύ των αρμόδιων υπηρεσιών και φορέων είναι απαραίτητες προυποθέσεις για την αποτελεσματική καταπολέμηση του θλιβερού αυτού φαινομένου.
 
Για το Δ.Σ του Κυνηγετικού συλλόγου Λευκάδας.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
ΖΟΓΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 
https://www.mylefkada.gr/

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα