Αρχική iHunt.gr Πλήρωση δεξαμενών από τον Κ.Σ. Χίου

Πλήρωση δεξαμενών από τον Κ.Σ. Χίου

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Την Κυριακή 24/05/2020 πραγματοποιήθηκε πλήρωση των δεξαμενών παροχής νερού για τα είδη της άγριας πανίδας στην Βόρειο Δυτική Χίο.

Ποιο συγκεκριμένα έγινε πλήρωση των δεξαμενών στις Δημοτικές Ενότητες Αμανής και Ομηρούπολης και συγκεκριμένα, έγινε πλήρωση και τέθηκαν σε λειτουργία 17 δεξαμενές νερού με τις ποτίστρες τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τον κ. Χαράλαμπο (Μπάμπη) Ζαΐμη για την πολύτιμη βοήθειά του στην πραγματοποίηση αυτής της δράσης παρόλο που την επόμενη εβδομάδα αναχωρεί για ταξίδι.

Σε αυτή την δράση είχαμε και τα απρόοπτα μας αφού μας έσκασε ένα λάστιχο αλλά και απολαύσαμε την ηρεμία στην Παναγία την Κοιλανή στην Παρπαριά.

Θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες η ολοκλήρωση της δράση αυτής με την πλήρωση των υπολοίπων δεξαμενών στη Δημοτική Ενότητα Ομηρούπολης.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Μεννής

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα