Αρχική iHunt.gr Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του ΟΚΑΔΕ

Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του ΟΚΑΔΕ

από iHunt Team

demobannerΣτο σκοπευτήριο του Σχιστού πραγματοποιήθηκε σήμερα η ετήσια γενική συνέλευση του ΟΚΑΔΕ. Κυρίαρχο θέμα, όπως ήταν φυσικό, ήταν το υπό επεξεργασία νομοσχέδιο για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς. Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Γκουζούνα είπε ότι θεωρεί και ελπίζει ότι το νομοσχέδιο δεν θα αφήσει αλώβητους τους ερασιτέχνες εκτροφείς αλλά δεν θα είναι με τη μορφή που τέθηκε στη δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση.

Επίσης ιδιαίτερος λόγος έγινε για το άρθρο 5 του καταστατικού όπου ζήτησε και πήρε την εξουσιοδότηση από τη γενική συνέλευση έτσι ώστε να τροποποιηθεί και όποιος μέλος δεν συμμετέχει σε δυο γενικές συνελεύσεις, αυτόματα θα διαγράφεται. Θα μπορεί να εγγραφεί αλλά θα είναι για δυο χρόνια αρωγό μέλος και για να γίνει τακτικό θα πρέπει το αίτημα του να περάσει από τη γενική συνέλευση.

Αγώνες

Το πρόγραμμα του ομίλου αρχίζει να μπαίνει σε μια κανονικότητα και η αρχή γίνεται με τις εκθέσεις μορφολογίας που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο καλοκαίρι με πρώτη αυτή που θα γίνει στη Νέα Μάκρη. Όσο αφορά τους αγώνες η αρχή γίνεται με τους αγώνες σε άγριο ορτύκι που φέτος θα γίνουν στη Κωπαίδα αλλά ταυτόχρονα και στη Δράμα.

Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός

Ομόφωνα ψηφίστηκε από τη συνέλευση ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός για τη χρονιά που μας πέρασε. Μιας δύσκολης χρονιάς λόγω κορωνοιού. Ο Όμιλος με καλή διαχείριση από τα προηγούμενα έτη κατάφερε να βγει αλώβητος και ατενίζει με ιδιαίτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

Υ.Σ. Αλήθεια που ήταν όσοι κάνουν κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Στη γενική συνέλευση ο καθένας που θέλει κάνει κριτική μπορεί να την κάνει. Αλλά πρέπει να φοράει παντελόνια…..Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα