Αρχική iHunt.gr Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή των περδικοκυνηγών….ΦΩΤΟ

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή των περδικοκυνηγών….ΦΩΤΟ

από iHunt Team
image5

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου η ετήσια  καθιερωμένη συνάντηση των περδικοκυνηγών, γνωστή και ως Γιορτή της Πέρδικας στο κατάστημα της ALFA GAME στον Πειραιά.
 
Είναι μια συνάντηση που γίνεται θεσμός αφού  πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη φορά στο ίδιο μέρος.
 
Το κατάστημα γέμισε ασφυκτικά από κόσμο και η κουβέντα που κυριάρχησε δεν ήταν άλλη από το τι γίνεται με τον πληθυσμό της πέρδικας.
 
Τελικά το συμπέρασμα που βγήκε και συγκρίνοντας τις συναντήσεις που είχαν φέτος οι περδικοκυνηγοί ήταν ότι ενώ στα αλπικά τα κοπάδια ήταν λιγότερα και σπασμένα, στα χαμηλότερα υψόμετρα τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά και μάλιστα σε ορισμένες περιοχές υπήρχε και αύξηση όπως για παραδείγματος χάριν στην περιοχή ευθύνης του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόνιτσας όπου οι φιλοθηραματικές δράσεις έπιασαν τόπο.
 
 
Ο Πρόεδρος της ΚΣΕ κ. Αραμπατζής  με τον ιδιοκτήτη της ALFA GAME κ. Ασπρογέρακα
 
Στην γιορτή το παρόν έδωσαν ο νέος Πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας κ. Γιώργος Αραμπατζής, ο Πρόεδρος του κόμματος Ελλήνων Κυνηγών κ. Γιώργος Τσαγκανέλιας , o γενικός γραμματέας της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας κ. Ηλίας Γιανναράς, ο Πρόεδρος και ο Γ.Γ. της ΣΚΟΕ κ.κ. Παπαγεωργίου και Τσαρουχάκης αντίστοιχα, από τον Κυνοφιλικό Όμιλο Νέας Ερυθραίας ο κ. Γλυκός, ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σαλαμίνας κ. Λάλιζας, από τον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά οι αφοι Κωνσταντόπουλοι καθώς και πλήθος περδικοκυνηγών.
 
 
Από αριστερά ο κ. Αθήνης, ο κ. Ασπρογέρακας, ο κ. Τσαγκανέλιας, ο κ. Γαρδούνης και ο κ. Ρεκουνιώτης
 
 
Αξίζει να σημειωθεί οι πέρδικες που γέμισαν το τραπέζι που ακολούθησε ήταν προσφορά των κυνηγών και μαγειρεύτηκαν εξαιρετικά με μια κρητική παραδοσιακή συνταγή από τον μαίτρ του είδους Μιχάλη Σαρτζετάκη.
 
 
Ο σεφ κ. Σαρτζετάκης με τους βοηθούς του
 
Ο κ. Σπύρος Ασπρογέρακας ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και ιδιαίτερα όσους πρόσφεραν θηράματα ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή και ανανέωσε το ραντεβού για το 2019 με την ευχή η επόμενη χρονιά να είναι πολύ καλύτερη για την πέρδικα και μετά για το κυνήγι της…….
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr
 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα