Αρχική iHunt.gr Πραγματοποιήθηκε η 1η γιορτή κυνηγιού στη Φλώρινα

Πραγματοποιήθηκε η 1η γιορτή κυνηγιού στη Φλώρινα

από iHunt Team
florina1

Ακολουθεί ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Φλώρινας για την 1η Γιορτή κυνηγιού που πραγματοποιήθηκε στη Φλώρινα.

Πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 09-08-2015 η Γιορτή του Κυνηγού του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Φλώρινας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ικανοποιητικός αριθμός κυνηγών αν και το διοικητικό συμβούλιο περίμενε να παρευρίσκονται όλα τα μέλη του συλλόγου, διότι οι εκδηλώσεις δεν γίνονται για το Δ.Σ. αλλά για τα μέλη.
 
 Δε ζητήσαμε να συμμετέχετε στις βολές διότι γνωρίζουμε ότι αυτό θα επιβαρύνει τα οικονομικά σας, δε ζητήσαμε να σας πάρουμε το πορτοφόλι, ζητήσαμε να παρευρεθείτε στη Γιορτή του Κυνηγού γιατί η παρουσία σας και μόνο θα μας δώσει τη δύναμη να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα δίκαια του συλλόγου. 
 
Όταν όμως αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει αδιαφορία πώς θα έχουμε το σθένος και το κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα που έχουμε αναλάβει.
 
Είναι δίκαιο εμείς να προσπαθούμε να λύσουμε το κάθε προσωπικό σας πρόβλημα και εσείς να αδιαφορείτε; 
 
Θα το λέμε και θα το ξαναλέμε Σύλλογος πρώτα είστε ΕΣΕΙΣ δουλεύουμε όλοι συλλογικά. 
 
“Ευχαριστούμε όλους τους παρευρεθέντες στη Γιορτή του Κυνηγού ιδιαιτέρως δε ευχαριστούμε τους συναδέλφους εν όπλοις κυνηγούς που μετείχαν στις βολές. 
 
Παρά την οικονομική κρίση απέδειξαν ότι είναι κοντά στο Δ.Σ. στηρίζοντας το με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας. Να είστε καλά και πάντα επιτυχίες στη ζωή σας.
 
 
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους χορηγούς της εκδήλωσης που κάλυψαν την οικονομική δαπάνη που αφορά την αγορά των κυπέλων. 1. Ορχήστρα «ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ» 2. Καυσόξυλα ΣΤΟΪΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στον Πολυπόταμο Φλώρινας 3. Ταβέρνα «Ο ΝΤΙΝΟΣ» στο Τριπόταμο Φλώρινας 4. ΜΠΡΑΪΑΝΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ κορνίζες, μικροέπιπλα, διακοσμητικά Νικ. Χάσου 32 Φλώρινα.
 
 Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε το μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής Ευαγγέλου Σωτήρη που με προσωπική του εργασία βοήθησε τα μέγιστα να φέρουμε εις πέρας τη Γιορτή του Κυνηγού. 
 
Ευχαριστούμε τους θηροφύλακες Βάσσου Γεώργιο και Αμπατζή Χρήστο που στάθηκαν κέρβεροι στο πόστο τους. 
 
Να είστε όλοι καλά δίνοντας νέο ραντεβού τον Αύγουστο του 2016 με τη παρουσία όλων σας.”

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτό το έντυπο συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα