Αρχική iHunt.gr Πραγματοποιήθηκε ο σκοπευτικός αγώνας του Κ.Σ. Βέροιας

Πραγματοποιήθηκε ο σκοπευτικός αγώνας του Κ.Σ. Βέροιας

από iHunt Team
21-e1495105222218

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14/5/2017 στο σκοπευτήριο της Σκύδρας ο ετήσιος σκοπευτικός αγώνας του Κυνηγετικού Συλλόγου Βέροιας.
 
Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά τριανταέξι κυνηγοί μέλη του Συλλόγου, ενώ υπήρξαν και αρκετοί κυνηγοί που ήρθαν στον αγώνα για να παρακολουθήσουν και να περάσουν όμορφα την Κυριακή τους με φίλους.
 
Τον αγώνα τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο οποίος παρακολούθησε για αρκετή ώρα τη μία από τις επτά πεντάδες κυνηγών που αγωνίστηκαν.
 
Οι κυνηγοί διαγωνίστηκαν στο αγώνισμα του compaq sporting και πρώτος αναδείχθηκε ο Ντίνος Καλλιγάς με 20 πιάτα στα 25, δεύτερος ο Χαρίλαος Κατσαμακίδης με 19 πιάτα στα 25 και τρίτος ο Δημήτρης Λυμούσης με 18 πιάτα στα 25.
 
18 πιάτα επίσης έσπασαν ο Γιάννης Καλιγάς και ο Βιδούρας Νίκος, οι οποίοι όμως δεν πέτυχαν το μονό πιάτο στο shoot off, με αποτέλεσμα να μοιραστούν την τέταρτη θέση.
 
Ο καιρός στη διάρκεια του αγώνα ήταν ιδανικός, αν και το αεράκι μετέβαλλε σε κάποιες περιπτώσεις την πορεία των πιάτων.
 
Η διοργάνωση και η φιλοξενεία από πλευράς των διαχειριστών του σκοπευτηρίου ήταν για ακόμη μία φορά εξαιρετική.
 
Το κλίμα ήταν επίσης εξαιρετικό και φυσικά δεν έλλειψαν τα πειράγματα και το καλαμπούρι τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος του αγώνα.
 
Στο τέλος του αγώνα βραβέυτηκαν οι διαγωνιζόμενοι με τις τρεις καλύτερες επιδόσεις και έγινε κλήρωση με δώρα που προσέφερε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Βέροιας σε όλους τους συμμετέχοντες.
 
Η διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Βέροιας επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά:
 
το Δήμαρχο Βέροιας κ. Βοργιαζίδη, ο οποίος παρά το προφανώς δύσκολο πρόγραμμά του και την απόσταση μέχρι το Μαυροβούνι της Σκύδρας μας τίμησε με την παρουσία του,
 
τον Πρόεδρο Αναστασιάδη Γιώργο  και τα υπόλοιπα μέλη του Σκοπευτικού Συλλόγου Σκύδρας για την για ακόμη μια χρονιά άψογη διοργάνωση και φιλοξενία,
 
και τα μέλη του Συλλόγου μας που τίμησαν και φέτος με την παρουσία τους τον ετήσιο σκοπευτικό μας αγώνα, ο οποίος φαίνεται πως γίνεται θεσμός, μιας και αυτή ήταν η δέκατη χρονιά που διοργανώνεται.
 
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους μικρούς μας  φίλους που παρακολούθησαν τον αγώνα με τους γονείς τους για την τιμή που μας κάνανε να βρίσκονται μαζί μας!
 
Η συμμετοχή σε σκοπευτικούς αγώνες εκτός της ψυχαγωγίας που προσφέρει, βοηθά στη βελτίωση της σκοπευτικής ικανότητας των κυνηγών και την εξοικείωση με το όπλο τους που αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για ασφαλείς κυνηγετικές εξόδους, ενώ ενισχύει τη λειτουργία των σκοπευτηρίων, η οποία προσφέρει πολλά οφέλη τόσο στους σκοπευτές όσο και στους κυνηγούς.
 
Είμαστε πραγματικά τυχεροί που έχουμε ένα τόσο καλό σκοπευτήριο σε σχετικά μικρή απόσταση από την πόλη μας και καλό θα ήταν να το επισκέπτονται όλο και περισσότεροι κυνηγοί για τους λόγους που αναφέρονται παραπάνω.
 
Ακολουθούν μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες, ενώ στην ιστοσελίδα μας στο facebook μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τον αγώνα.
 
 
1

Ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Βέροιας, Αθανάσιος Σιδέρης, υποδέχεται στο σκοπευτήριο το Δήμαρχο Βέροιας κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη
 
2
 
Ο Δήμαρχος Βέροιας με το νικητή του αγώνα Ντίνο Καλλιγά
 
 
8
 
Στιγμιότυπο από τον αγώνα
 
13
 
«Άρτος και θεάματα» για τους εκκολαπτόμενους κυνηγούς Γιώργο Σιδέρη και Ορέστη Γκάσιο
 
 
 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα