Αρχική iHunt.gr Προκήρυξη για πρόσληψη τριών θηροφυλάκων από τη Δ’ ΚΟΣΕ

Προκήρυξη για πρόσληψη τριών θηροφυλάκων από τη Δ’ ΚΟΣΕ

από iHunt Team
kose_6

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

H Δ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδας προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες για Θηροφύλαξη και γενικότερα για την προστασία του περιβάλλοντος θα προχωρήσει στην πρόσληψη τριών (3) νέων ιδιωτικών φυλάκων θήρας.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν τον Κυνηγετικό Σύλλογο Γραβιάς, Κυνηγετικό Σύλλογο Ιτέας και Κυνηγετικό Σύλλογο Άμφισσας.

Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης μόνο για μία από τις παραπάνω θέσεις.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους στο διαγωνισμό μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αναφέρεται στην σχετική προκήρυξη μας, μέχρι και την 19η Οκτωβρίου 2021 ημέρα Τρίτη κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 10:00 έως 14:00 στην έδρα της Δ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας, (Φωκίωνος 8, Αθήνα) Τ.Κ. 10563 τηλ. 2103231212, 2103232616, fax: 2103257593.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την σχετική προκήρυξη με την απαιτούμενη αίτηση για συμμετοχή τους στο διαγωνισμό από τα γραφεία της Δ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας, από τα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Γραβιάς, Κυνηγετικού Συλλόγου Ιτέας και Κυνηγετικού Συλλόγου Άμφισσας, καθώς και από την ηλεκτρονική της διεύθυνση (www.dkose.gr). Περαιτέρω πληροφορίες θα δίνονται στους ενδιαφερόμενους τηλεφωνικώς από την Ομοσπονδία.

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε τη σχετική προκήρυξη με την απαιτούμενη αίτηση

“Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη ιδιωτικών φυλάκων θήρας
από την Δ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδας, με θέση εργασίας τον Κυνηγετικό
Σύλλογο Γραβιάς, Κυνηγετικό Σύλλογο Ιτέας και Κυνηγετικό Σύλλογο Άμφισσας”

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα