Αρχική iHunt.gr Προσοχή: Βολές στο πεδίο βολής Ασκού-Προφήτη Θεσσαλονίκης

Προσοχή: Βολές στο πεδίο βολής Ασκού-Προφήτη Θεσσαλονίκης

από iHunt Team
b0904845c3dfbbe31756f8d1bd5224bd_xl

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ο κυνηγετικός σύλλογος Θεσσαλονίκης ενημερώνει τους κυνηγούς ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της Στρατιωτικής Υπηρεσίας θα γίνουν Βολές όπλων στο Πεδίο Βολής Ασκού-Προφήτη Θεσσαλονίκης από 30 Σεπτεμβρίου έως 4  Οκτωβρίου  2019. Οι βολές θα είναι ευθυτενούς και καμπύλης τροχιάς και θα διεξαχθούν από ώρα 07.00 έως 02.00.
 
Η Επικίνδυνη Περιοχή περικλείεται μεταξύ των ορίων ΑΣΚΟΥ – ΒΑΪΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ – ΣΤΙΒΟΥ – ΠΡΟΦΗΤΗ – ΜΙΚΡΟΚΩΜΗΣ – ΑΡΕΤΗΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ – ΑΥΓΗΣ ΣΟΧΟΥ – ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ (ΑΣΚΟΥ).
 
Στην παραπάνω περιοχή ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ κατά το προαναφερόμενο διάστημα η κίνηση και παραμονή ανθρώπων, οχημάτων και ζώων προς αποφυγή ατυχημάτων. Σε περίπτωση ανεύρεσης, μετά τη βολή, βλημάτων μη διαρραγέντων ή θραυσμάτων, απαγορεύεται να τα αγγίζετε, περιεργάζεστε ή περισυλλέγετε γιατί υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος.
 
Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ενημερώνετε αμέσως την πλησιέστερη στρατιωτική ή αστυνομική αρχή.
 
Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr
 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα