Αρχική iHunt.gr Προσοχή! Φόλες στον Ταϋγετο!…

Προσοχή! Φόλες στον Ταϋγετο!…

από iHunt Team
fola-skilos1-flynews

Στο ίδιο έργο θεατές, για μία ακόμα φορά, καθώς την εμφάνισή τους έκαναν οι ίδιες πρακτικές, την ίδια χρονική περίοδο, στο ίδιο σημείο. Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, κυνηγοί της Σπάρτης εντόπισαν, στο Ηρώο Ταϋγέτου, σκύλο δηλητηριασμένο από φόλα.
 
Για το θέμα αυτό, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, κύριος Γιάννης Καρβουνιάρης, δήλωσε στο flynews.gr: «Δυστυχώς, για μία ακόμα φορά, γινόμαστε μάρτυρες ενός αποτρόπαιου θεάματος. Οι δράστες θα έπρεπε να ντρέπονται.
 
Τονίζω σε όλους τους τόνους ότι ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης καταδικάζει το γεγονός και υπογραμμίζει ότι τέτοιοι άνθρωποι δεν χωρούν στην κυνηγετική οικογένεια. Αν οικειοποιούνται το όνομα του κυνηγού, εμείς ξεκαθαρίζουμε ότι δεν τους θέλουμε! Εφιστώ την προσοχή σε όλους τους κυνηγούς, κατά τη διάρκεια των εξορμήσεών τους στους κυνηγότοπους. Όποιος γνωρίζει κάτι για την υπόθεση ή για τέτοιου είδους περιστατικά, επιβάλλεται να τα αναφέρουν στις αρμόδιες αρχές, για την εξάλειψή τους».
 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα