Αρχική iHunt.gr Προσοχή!!! Φόλες στους Πύργους Κοζάνης

Προσοχή!!! Φόλες στους Πύργους Κοζάνης

από iHunt Team
foles

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Εορδαίας ενημερώνει ότι σήμερα Σάββατο 06-10-2018 δηλητηριάστηκαν σε περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Πύργων (Δεξαμενή-Αναδασώσεις- Παρατηρητήριο Πεδίου Βολής) του Δήμου Εορδαίας της Π.Ε Κοζάνης, δύο κυνηγετικά σκυλιά δίωξης και ένα σπιτόσκυλο ενώ αγνοείται άλλος ένας κυνηγετικός σκύλος δίωξης. Από τη μανία του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ γλύτωσαν χάρη της άμεσης επέμβασης των θηροφυλάκων άλλα δύο κυνηγετικά σκυλιά δίωξης.

Οι θηροφύλακες μετά από πολύωρη έρευνα εντόπισαν και περισυνέλλεξαν από την αναφερόμενη περιοχή συνολικά πέντε (5) δηλητηριασμένα δολώματα και βοήθησαν στον εντοπισμό των νεκρών ζώων. Σημειώνεται ότι κατά την ίδια μέθοδο και στην ίδια περιοχή δηλητηριάστηκαν την 14-10-2017 τρία (3) κυνηγετικά σκυλιά δίωξης για την θανάτωση των οποίων υποβλήθηκε από τους θηροφύλακες μήνυση κατά αγνώστων. Για το περιστατικό ενημερώθηκε από τους θηροφύλακες η Δασική Υπηρεσία για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα