Αρχική iHunt.gr Προσπάθεια διαφυγής λαθροθήρων από θηροφύλακες της Γ’ΚΟΠ

Προσπάθεια διαφυγής λαθροθήρων από θηροφύλακες της Γ’ΚΟΠ

από iHunt Team
ilia

Την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες Βασιλόπουλος Κωνσταντίνος και Τερζής Γρηγόριος με περιοχή ευθύνης τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Κρεστένων και Ζαχάρως αντίστοιχα του Νομού Ηλείας, αξιοποιώντας σχετική καταγγελία του προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Ζαχάρως κου Πλιάγκου Χρήστου, εντόπισαν στην περιοχή Άνω Ταξιαρχών στην θέση Αγία Παρασκευή περί ώρα 9μ.μ. να κινείται αγροτικό αυτοκίνητο.

Στο όχημα επέβαιναν τρία άτομα εκ των οποίων το ένα ήταν στην καρότσα του αγροτικού οχήματος φέροντας κυνηγετική καραμπίνα και προβολέα. Στο σχετικό σήμα που έγινε από τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες για να σταματήσει το όχημα για έλεγχο, ο οδηγός ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα διασχίζοντας χωματόδρομους και ελαιοπερίβολα και τράπηκε σε φυγή.

Οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες αναγνώρισαν τον επιβαίνων στην καρότσα του οχήματος καθώς επίσης με την συνδρομή της αστυνομίας γνωστοποιήθηκαν τα στοιχεία του οδηγού και ιδιοκτήτη του αγροτικού οχήματος. Υπεβλήθη η σχετική μήνυση εναντίον τους για παράνομη θήρα στην αρμόδια δασική αρχή.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα