Αρχική iHunt.gr Προσφορά αγάπης από τους κυνηγούς της Κοζάνης

Προσφορά αγάπης από τους κυνηγούς της Κοζάνης

από iHunt Team
79728757_2556765641279842_4438002613333524480_o

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κοζάνης προχώρησε σε μία πράξη αγάπης και προσφοράς.
 
Ενεργό κομμάτι της κοινωνίας και μέλη του μεγαλύτερου Συλλόγου της Δυτικής Μακεδονίας, οι κυνηγοί των Δημοτικών Ενοτήτων Κοζάνης, Αιανής, Ελλησπόντου και Ελίμειας, συναισθανόμενοι τις δυσκολίες των καιρών συνεισέφεραν σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας.
 
Κατόπιν συνεννοήσεως με τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης και καθ’ υπόδειξη των υπευθύνων των τμημάτων προχώρησε σε στοχευμένες αγορές για την κάλυψη πραγματικών αναγκών σε αναλώσιμα άλλα και βοηθητικό εξοπλισμό, στο πλαίσιο πάντα των οικονομικών του δυνατοτήτων.
 
Έτσι, προσφέρθηκαν αεροστρώματα κατακλίσεων για την Χειρουργική και Ορθοπεδική Κλινική, ηλεκτρικός αποστειρωτής βρεφικών ειδών, ηλεκτρική εστία και συσκευή προετοιμασίας μικρογευμάτων για την Παιδιατρική.
 
Μικρή η προσφορά μας αλλά μεγάλη η σημειολογία της μιας και η προσφορά και ο εθελοντισμός είναι εκδηλώσεις κοινωνικής συμπεριφοράς που καλλιεργούνται.
 
Ευχαριστούμε το προσωπικό του Νοσοκομείου για τη ζεστή υποδοχή του. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στους νοσηλευόμενους και καλές διαγνώσεις στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
 
Χρόνια Πολλά
 
Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Κοζάνης

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτό το έντυπο συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα