Αρχική iHunt.gr Προσφορά για τσιπάρισμα σκύλων από τον ΚΣ Αμαλιάδας

Προσφορά για τσιπάρισμα σκύλων από τον ΚΣ Αμαλιάδας

από iHunt Team
kinigoskilo-htipimeno-2

O Κυνηγετικος Συλλογος Αμαλιάδας προσφέρει αποκλειστικά για τα μέλη του, τοποθέτηση microchip σε σκύλους στην προνομιακή τιμή των 8 ΕΥΡΩ. Διαβάστε τι  δήλωσε στο iHunt.gr ο Πρόεδρος του ΚΣ Αμαλιάδας κ. Κώστας Μουσάς :
 
“Έπειτα από την ανακοίνωση που είχαμε κάνει στα μέσα Νοεμβρίου σχετικά με τις προσφορές που δεχόταν ο σύλλογός μας μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου,από τους κτηνιάτρους της περιοχής για την τοποθέτηση των Τσιπ στους σκύλους ιδιοκτησίας τους, η οποία πλέον είναι υποχρεωτική από τον νόμο, το Δ.Σ. του συλλόγου μας, έπειτα από την συνεδρίαση που έκανε στις 18-12-17 αποφάσισε να συνεργαστεί με τον κτηνίατρο Αμαλιάδας κ. Αθανάσιο Γεωργόπουλο το κτηνιατρείο του οποίου βρίσκεται επί της Αγ. Τρύφωνος 3 στην Αμαλιάδα. Η τιμή προσφοράς που έδωσε ο κ. Γεωργόπουλος αποκλειστικά για τον σύλλογο μας, και κατ επέκταση για τα μέλη του συλλόγου μας, είναι 8 ευρώ ανά σκύλο, και αφορά το κόστος του Τσιπ, την τοποθέτηση, αλλά και την καταγραφή των στοιχείων στην βάση δεδομένων του ΥΠΑΑΤ .
 
Όσοι λοιπόν από τα μέλη μας επιθυμούν να προβούν στην τοποθέτηση του Τσιπ στον σκύλο τους, μπορούν  να επικοινωνήσουν είτε απευθείας στο κτηνιατρείο του κ. Γεωργόπουλου, είτε με εμένα προσωπικά είτε με κάποιον από το υπόλοιπο συμβούλιο του συλλόγου, ακόμα και στα γραφεία του συλλόγου. για να ισχύει η προσφορά και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η προσφορά ισχύει με την επίδειξη της άδειας θήρας και ισχύει μέχρι την λήξη της κυνηγετικής σαιζόν, στις 28 Φεβρουαρίου 2018.
 
Με αυτόν τον τρόπο, δείχνουμε ακόμα μια φορά πως κύριο μέλημα μας, είναι το συμφέρον των μελών του συλλόγου μας αλλά και του κυνηγίου γενικότερα. Ενώ παρόμοιες δράσεις και ενέργειες θα ακολουθήσουν στο αμέσως επόμενο διάστημα. “

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα