Αρχική iHunt.gr Προσφορά κυνηγετικού χάρτη στους κυνηγούς της Πελοποννήσου από τη Γ’ ΚΟΠ

Προσφορά κυνηγετικού χάρτη στους κυνηγούς της Πελοποννήσου από τη Γ’ ΚΟΠ

από iHunt Team
xartis

κυνηγετικού χάρτη της περιοχής ευθύνης της για την κυνηγετική περίοδο 2017-2018, ο οποίος θα διανεμηθεί ΔΩΡΕΑΝ από τους Κυνηγετικούς Συλλόγους της περιφέρειάς μας σε όλους τους κυνηγούς μέλη μας κατά την έκδοση της άδειας θήρας τους. 
 
Στον κυνηγετικό χάρτη Πελοποννήσου απεικονίζονται τα καταφύγια άγριας ζωής, οι δασικές απαγορευτικές διατάξεις, οι ζώνες εκγύμνασης κυνηγετικών σκύλων, οι ζώνες διάβασης αποδημητικών πτηνών κ.α., ενώ αναφέρονται τα τηλέφωνα επικοινωνίας με την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή, και αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο βοήθημα για την κυνηγετική μας έξοδο.
 
Επίσης, στον κυνηγετικό χάρτη παρουσιάζεται το έργο και οι δράσεις της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, καθώς επίσης πληροφορίες και στοιχεία που συνολικά συμβάλλουν στην ενημέρωση αλλά και στην εκπαίδευση των κυνηγών μελών μας διότι σε κάθε περίπτωση προτεραιότητά μας είναι η ανάπτυξη της κυνηγετικής παιδείας, ο ενημερωμένος κυνηγός και η ασφάλεια στο κυνήγι. 
 
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου εύχεται σε όλους μία καλή και ασφαλή κυνηγετική χρονιά, με σεβασμό στη φύση, στο θήραμα και στον συνάδελφό μας.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτό το έντυπο συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα