Αρχική iHunt.gr Προσφορά του ΚΣ Κόνιτσας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Προσφορά του ΚΣ Κόνιτσας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

από iHunt Team
konitsa

demobanner

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κόνιτσας, σήμερα 17 Δεκεμβρίου 2018, δώρησε κρέας αγριόχοιρου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κόνιτσας προκειμένου να επιδοθεί σε συμπολίτες μας, ωφελούμενους της Δομής.
 
Ο Σύλλογός μας δηλώνει αλληλέγγυος στις οικογένειες της περιοχής μας με οικονομικά προβλήματα και συγχαίρει τη Δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τα μέλη της για την ιδιαίτερη ευαισθησία τους και την βοήθεια που προσφέρουν σε συνανθρώπους μας.
 
Η διάθεση και διανομή του κρέατος δεν θα αποτυπωθεί φωτογραφικά, ούτε και θα ανακοινωθούν τα ονόματα αυτών που πρόσφεραν, γιατί δεν είναι σκοπός μας να εκθέσουμε την ανάγκη ή να γίνει αυτοπροβολή, αλλά να ευαισθητοποιήσουμε όλους τους πολίτες για το αγαθό και την αναγκαιότητα της προσφοράς. 
Η πράξη αυτή είναι μια πράξη αγάπης, προσφοράς, υποστήριξης και αλληλεγγύης.
 
Ευχαριστώ θερμά όλους όσους βοήθησαν και προσέφεραν, τους αρχηγούς αλλά και τα μέλη των ομάδων των κυνηγών αγριόχοιρου, για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Συλλόγου.
 
Προσωπικά και εκ μέρους όλων των κυνηγών – μελών του Συλλόγου, εύχομαι καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και προπάντων αισιοδοξία.
 
Ο Πρόεδρος του Κ.Σ.Κόνιτσας 
Τιπούρτης ΤρύφωναςPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα