Αρχική iHunt.gr Προσφορά υγειονομικού υλικού στην αστυνομία από τον Κ.Σ Αλμωπίας

Προσφορά υγειονομικού υλικού στην αστυνομία από τον Κ.Σ Αλμωπίας

από iHunt Team
mig-0297-750x750

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμωπίας, αντιλαμβανόμενος την τεράστια ανάγκη για ενίσχυση των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτές τις μέρες που δοκιμάζεται η Αλμωπία, η Ελλάδα και ο πλανήτης ολόκληρος, παρέδωσε σήμερα 28 μάσκες πολλαπλών χρήσεων, κούτες με γάντια μίας χρήσης και φιάλες με αντισηπτικό υγρό στο Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας.

Οι Αστυνόμοι της περιοχής μας, πέραν από τους ελέγχους στις μετακινήσεις πολιτών που έχουν επιφορτιστεί να κάνουν με αποτέλεσμα να εκτίθενται στον κορονοϊό, ενισχύουν την παραμεθόριο περιοχή στον Έβρο τον τελευταίο μήνα, όπου η κατάσταση το απαιτούσε.

Με τη συμβολική μας αυτή κίνηση, θέλουμε να εκφράσουμε έμπρακτα το ευχαριστώ μας, σε όλους όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Ευχόμαστε να τελειώσει γρήγορα αυτή η νέα δοκιμασία για τη χώρα μας και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας σύντομα, υγιείς και πιο ενωμένοι σαν κοινωνία.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα