Αρχική iHunt.gr Προσφορα του ΚΣ Αλεξανδρουπολης στα μελη του

Προσφορα του ΚΣ Αλεξανδρουπολης στα μελη του

από iHunt Team
ks_alej

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης κατόπιν πρόσκλησης ενδιαφέροντος σε όλους τους κτηνιάτρους της περιοχής για κατάθεση προσφορών για τοποθέτηση τσιπ και αντιλυσσικό εμβόλιο ανακοινώνει τα εξής :

Κατατέθηκαν πέντε (5) προσφορές.

 

Επιλέγει η προσφορά του κ. Υψηλάντη Πέτρου (Κτηνίατρος, Επίκουρος Καθηγητής Πειρ. Χειρουργικής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης), ως η πιο συμφέρουσα η οποία είναι : αντιλυσσικός εμβολιασμός και τοποθέτηση τσιπ ηλεκτρονικής σήμανσης 19,90 €.

 

Στην παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνεται η αξία του εμβολίου/τσιπ και το κόστος της κτηνιατρικής πράξης.

 

Η αναφερόμενη κτηνιατρική πράξη θα πραγματοποιείται στο χώρο του κτηνιατρείου του κ. Υψηλάντη επί της οδού Ιωακείμ Καβύρη 51 στην Αλεξανδρούπολη τις ώρες λειτουργίας του ιατρείου. Το κτηνιατρείο διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης επί της οδού Ανδριανουπόλεως 1 για την εξυπηρέτηση των πελατών.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2551302505 , κινητό : 6932973779

 

Οι προσφορές που κατατέθηκαν εκτός του κ. Υψηλάντη ήταν από τα κτηνιατρεία των : Ζαχοπούλου Ξανθούλα, Γκουγκούδη Βαίτση, Καραγκούνη Βενετία, Γραμμενίδου Τζούλια.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα