
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζονται τα εξής: «Η συνεχιζόμενη επί 2,5 μήνες παράλογη, επιστημονικά ατεκμηρίωτη, ιδεοληπτική αλλά και εμμονική απαγόρευση μετακίνησης κυνηγίου – ψαρέματος καλά κρατεί…
Ο αναρμόδιος για το κυνήγι νεοφώτιστος και μη εκλεγμένος Υπουργός, ψάχνει, αλλά δεν βρίσκει καιρό τώρα δικαιολογία, οπότε κάθε Παρασκευή απλά, ανακοινώνει με μάτια που λάμπουν από ικανοποίηση παράταση απαγόρευσης. (Ο καθ ύλην αρμόδιος κ. Αμυράς άλλα πρεσβεύει… καταλάβατε κύριε Χαρδαλιά ?)
Επιχειρήματα λογικά δεν υπάρχουν, η επιτροπή Λοιμωξιολόγων αποφάνθηκε υπέρ της άσκησης κυνηγίου και ψαρέματος, το λιανεμπόριο άνοιξε σχεδόν στο σύνολό του, τα σχολεία επίσης, οι μετακινήσεις αυξάνονται, ενώ γεωμετρική πλέον είναι και η αύξηση της ανθρώπινης επαφής και του συγχρωτισμού που συνεπάγονται. Όμως, κυνήγι και ψάρεμα, μοναχικές, σχεδόν αποκλειστικά ατομικές δραστηριότητες που ασκούνται στην ύπαιθρο ή στη θάλασσα, παραμένουν σε απαγόρευση μετακίνησης. !
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κέρκυρας εξάντλησε όλα τα περιθώρια συνεννόησης. Πλέον η προσφυγή στην Δικαιοσύνη είναι μονόδρομος. Αναθέσαμε ήδη από την Παρασκευή το βράδυ την υπόθεση σε δύο έγκριτους Νομικούς του Νησιού και προετοιμάζουμε τα επόμενα βήματα έστω και αν το κυνήγι και η μετακίνησή του αρθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Η κυνηγετική περίοδος χάθηκε, αυτό που δεν θα επιτρέψουμε όμως να χαθεί είναι η αξιοπρέπεια των κυνηγών – μελών μας.
Ο στόχος είναι η δικαίωσή μας, σε πρώτη φάση ηθική και ακολούθως οικονομική.
Θα σας έχουμε ενήμερους για τις εξελίξεις».
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Γιώργος Μαυρόπουλος
9 σχόλια
Μπράβο μπράβο όλοι οι σύλλογοι να το κάνουν άξιοι λες και δεν υπάρχουν νόμοι να ζητηθεί να διαγραφούν και τα πρόστιμα των συναδέλφων
Είμαστε εκεί που είναι οι ΓΕΝΝΑΙΟΙ !!! ΕΥΓΕ!!!!
Δε μας αφήνουν πραγματικά να αγοράσουμε Ζαφείρη!Μπράβο στον ΚΣ Κερκυρας!!!Επειδή παίζονται πολλα η προσφυγή στη δικαιοσύνη πλέον είναι από τις λίγες έγκυρες λύσεις για να εξασφαλιστεί αποζημίωση για τη χρονιά που χάθηκε (ακόμα και αν ανοίξει το κυνηγι στο αμεσο μέλλον μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου η χρονιά για το 90% των κυνηγών ουσιαστικά χαθηκε) και την δημιουργία νομικών τετελεσμενων για το μελλον.Την ίδια ώρα η ΚΣΕ καταφεύγει πάλι σε επιστολές και προσωπικές επαφές με τον πολιτικό κόσμο (βλ. Πρωθυπουργό) για να πάρει ψιχουλατώρα χωρίς καμία βλέψη για το μελλον.Ειλικρινά μετά από 3 μήνες εξευτελισμου από την κυβερνηση και μαζικής οργης από τη βάση των κυνηγών τι δεν θέλουν να καταλαβουν?Μαλλον μας δουλεύουν.Την απόφαση του ΚΣ Κέρκυρας θα μας ανακοινώσουν αν θα την στηρίξουν ηθικά και οικονομικά?Καταλήξαμε αντί η ΚΣΕ να ενεργεί και να ακολουθούν αρωγοί οι ΚΟ και οι ΚΣ, να ενεργούν οι ΚΣ και να περιμένουν στωικά τις ΚΟ και την ΚΣΕ να φωτίσουν να βοηθήσουν.Τι οικονομικη δυνατότητα έχει ένας ΚΣ να τρέξει μια πολυδάπανη νομική διαδικασία μόνος του όταν η μερίδα του λέοντος από τις εισφορές μας πάει στη ΚΣΕ που έχει ήδη έτσι και αλλιώς και νομικό τμήμα!Πληρης στρέβλωση.Σε όλη τη διάρκεια του λοκ ντάουν έχουμε αποκομίσει την εικόνα ΚΣ,ΚΟ και ΚΣΕ να λειτουργούν αυτόνομα χωρίς κεντρική διαχείριση και στόχευση.Περιμενουμε μετα να μας σεβαστεί κανένας?Παραιτήσεις των υπευθυνων θα δούμε?Υπάρχει τσίπα?
Κύριοι της ΚΣΕ από την στεναχώρια,τη συσσωρευμένη οργή,τον εγκλεισμό στην ανθρωποφάγα τσιμενταρισμενη Αθηνα και την έλλειψη επαφής με τη φύση που μου δίνει κάθε χρονιά ζωή κατέληξα να πάθω κολικό που με ταλαιπωρεί εδώ και δύο μηνες.Παιζετε με τα νεύρα μας και την υγεία μας.
ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ Η ΑΛΛΙΩΣ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!!!Άντε πια χορτάσαμε λόγια λόγια λόγια,ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΡΑ!
ΑΚΟΥΤΕ ΡΕΕΕ?
Επιτέλους η σωστή κίνηση!!!!! οι οποία έπρεπε νά’χει γίνει πριν απο πολύ καιρό από τη ΚΣΕ αντί να στέλνει επιστολές και γλυκανάλατες διαμαρτυρίες…Επίσης αφού δεν το κάνει η ΚΣΕ ασ το κάνουν μαζικά οι τοπικοί ΚΣ.. Για τέτοιους λ’ογους βγάζουμε άδειες μεσω ΚΣ αλλοιώς δεν έχει νόημα να τους πληρώνουμε
ΠΡΑΒΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ…..ΟΛΛΟΙ Η ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ Κ.ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΩΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ @@@@@ ΑΛΛΙΟΣ ΑΣ ΠΑΡΕΤΗΘΟΥΝ…..ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ
Παντελακη κάτι έχεις τάξει φίλε!
Φίλε Φώτη έγραψα σε άλλο άρθρο για το θέμα της έκδοσης άδειας στο δασαρχειο.Με ασφαλιστικές που ήρθα σε επαφή η αδιαφόρησαν η ήταν αρνητικες για ατομική ασφάλιση η δεν συμφέρει το συνολικό κόστος για να έχεις σωστές καλυψεις,για δε ομαδική πρέπει να υπάρχει κάποιας μορφή αναγνωρισμένης οργάνωση(σύλλογος κλπ).Στην αναζήτηση έπεσα και σε παρακλάδι της ΚΣΕ και γενικά δεν…Σε παρασυλλογο το έχω πει δεν πάω, και επίσης το κόστος συνολικά είναι το ίδιο περίπου χωρίς να υπηρετειται κάποιος κεντρικός συνολικός σχεδιασμός οπότε επίσης πεταμένα λεφτά.Παρακαλεσα και εγώ αν υπάρχει συνάδελφος να μας βοηθήσει στο θέμα της ατομικής ασφάλισης να μας πει κάποια ασφαλιστική, γραφείο, έστω ένα τηλ να απευθυνθούμε κάπου.
Εύγε στον κυνηγετικό σύλλογο Κέρκυρας. Παράδειγμα προς μίμηση . Πάντα πρωτοπόροι οι Κερκυραίοι , στους αγώνες.
Μεγάλο εύγε
Μπράβο στον κυνηγ.Σύλλογο Κέρκυρας.
Τα σχόλια είναι κλειστά