Αρχική iHunt.gr Πρόσκληση για συλλογική διαχείριση κορακοειδών

Πρόσκληση για συλλογική διαχείριση κορακοειδών

από iHunt Team
52491625_2093635157381014_1516792413824221184_n

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρδίτσας, για μία ακόμη χρονιά, την έκτη κατά σειρά, διοργανώνει αύριο Πέμπτη 21/2/2019 ομαδική εξόρμηση των μελών του για κυνήγι – διαχείριση του πληθυσμού των κορακοειδών στην περιοχή ευθύνης του. Η δράση, με τη σύμφωνη γνώμη του Δασαρχείου Καρδίτσας, είναι διαχειριστική και καθόλα νόμιμη, καθώς σύμφωνα με τις διατάξεις της ετήσιας ρυθμιστικής περί θήρας, προβλέπεται, για τα πρώην επιβλαβή, απεριόριστος αριθμός κάρπωσης ανά κυνηγό και ανά έξοδο έως και τα τέλη Φεβρουαρίου.
 
Ενημερώνουμε τα μέλη μας, που επιθυμούν να συμμετάσχουν, να προσέλθουν στις 5:30 μμ, στο γνωστό σημείο συγκέντρωσης, έξω από το κέντρο Cozi, στο δρόμο προς την Παπαράντζα. Εκεί θα επιλέξουμε και θα καθορίσουμε τα κατάλληλα σημεία δράσης στην ευρύτερη περιοχή. 
 
Οι κυνηγοί μας θα λάβουν και πάλι δωρεάν τα απαραίτητα φυσίγγια για τα κορακοειδή και παράλληλα θα γίνει μια σύντομη ενημέρωση για τα έως τώρα αποτελέσματα του προγράμματος διαχείρισης κορακοειδών – αλεπούς – πετροκούναβου που υλοποιούμε με επιμέλεια στην περιοχή ευθύνης μας. Διευκρινίζουμε ότι θα πραγματοποιηθούν εξορμήσεις και σε άλλες περιοχές του νομού μας, αφού βρισκόμαστε στην πλέον κατάλληλη εποχή για το κυνήγι τους.

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα