Αρχική iHunt.gr Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη δύο (2) ιδιωτικών φυλάκων θήρας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη δύο (2) ιδιωτικών φυλάκων θήρας

από iHunt Team
dscf0268

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Αρχιπελάγους προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες για Θηροφύλαξη και γενικότερα για την προστασία του περιβάλλοντος θα προχωρήσει στην πρόσληψη δυο (2) ιδιωτικών φυλάκων θήρας. Ένας για το νησί της Λέσβου και ένας για το νησί της Χίου.
 
Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις υποψηφιότητας τους μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αναφέρεται στη σχετική προκήρυξη μας, μέχρι και την 16/10/2017 και ημέρα Δευτέρα, κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 09:00 έως 14:00, στην έδρα της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Αρχιπελάγους (Βουρνάζων 10, Πλατεία Αλυσίδας, Μυτιλήνη), Τ.Κ.81100, τηλ. 2251025259, φαξ 2251025259.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τη σχετική αναλυτική προκήρυξή μας μαζί με την απαιτούμενη αίτηση υποψηφιότητας από τα γραφεία της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Αρχιπελάγους.
 
Επίσης στην Κυνηγετική Ομοσπονδία Αρχιπελάγους θα μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι για περαιτέρω πληροφορίες επί του θέματος.
 
Διαβάστε την προκήρυξη : ΕΔΏ
 
Κατεβάστε το έντυπο αίτησης: ΕΔΩ
 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα