Αρχική iHunt.gr Πτολεμαΐδα: Οι Κυνηγοί προσφέρουν κρέας αγριόχοιρου στον « Καλό Σαμαρείτη»

Πτολεμαΐδα: Οι Κυνηγοί προσφέρουν κρέας αγριόχοιρου στον « Καλό Σαμαρείτη»

από iHunt Team

demobannerΣτα πιάτα των σιτιζόμενων από τον Χριστιανικό- Φιλανθρωπικό Σύλλογο « Καλός Σαμαρείτης» καταλήγουν οι μερίδες από αγριόχοιρο που διαθέτει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας για τις ανάγκες διατροφής άπορων και αναξιοπαθούντων οικογενειών και μεμονωμένων συνανθρώπων μας.

Η κοινωνική αυτή δράση μετρά τρία χρόνια και προήλθε από την επιθυμία του Συλλόγου να στηρίξει φορείς που επιτελούν ανθρωποκεντρικό έργο, επιλέγοντας αρχικά τον « Καλό Σαμαρείτη» ενώ ο Σύλλογος είναι ανοιχτός σε προσκλήσεις κι άλλων Συλλόγων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Βασίλη Κοσμίδη η μεταφορά, για τη φετινή χρονιά, του τεμαχισμένου κρέατος αγριόχοιρου ξεκίνησε πριν από δέκα ημέρες και ήδη στους χώρους συντήρησης νωπών προϊόντων του «Καλού Σαμαρείτη» έχουν αποθηκευτεί διακόσια περίπου κιλά κρέατος, ενώ, πρόκειται να ακολουθήσει ανάλογη διαδικασία με πολλαπλάσια κιλά.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα