Αρχική iHunt.gr Ρίψη τροφής για την πανίδα από τους Κ.Σ. Εορδαίας και Φλώρινας

Ρίψη τροφής για την πανίδα από τους Κ.Σ. Εορδαίας και Φλώρινας

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Στα πλαίσια της βελτίωσης των ενδιαιτημάτων και της προστασίας της άγριας πανίδας ο Κυνηγετικός Σύλλογος Φλώρινας προχώρησε στη ρίψη τροφής, με την συμμετοχή των μελών του Δ.Σ., την συνδρομή θηροφυλάκων και μελών του.

SVESTONOF

Σκοπός της δράσης είναι η εξασφάλιση τροφής σε πτηνά (συγκεκριμένα στην πεδινή πέρδικα) αλλά και σε θηλαστικά στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν αυτή την περίοδο λόγω χιονοπτώσεων και χαμηλών θερμοκρασιών

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Στη ρίψη τροφών σε Καταφύγια Άγριας Ζωής στην περιοχή ευθύνης του, προχώρησε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Εορδαίας, στο πλαίσιο υλοποίησης των φιλοθηραματικών του δράσεων και λόγο των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Συνεχείς είναι οι ρίψεις τροφών όταν και όπου κρίνεται αναγκαίο με την έγκριση και επιτήρηση του Δασαρχείου Κοζάνης, τη συμμετοχή μελών του Συλλόγου, του Ομοσπονδιακού Θηροφύλακα της ΚΟΜΑΘ και την πολύτιμη βοήθεια της ΔΕΗ που σε κάθε αίτημα του Συλλόγου είναι παρούσα.

Όπως στην προκειμένη περίπτωση η ΔΕΗ παραχώρησε όχημα και προσωπικό για την διάνοιξη του δασικού δρόμου από τα χιόνια, ώστε να φτάσει το όχημα με τις τροφές στα σημεία ρίψης, ψηλά στο Όρος Βέρμιο.

Το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Εορδαίας θα συνεχίσει τις ρίψεις τροφών για όσο διάστημα θα επικρατούν ακραία καιρικά φαινόμενα.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα