Αρχική iHunt.gr Σεμινάριο επιμόρφωσης νέων κυνηγών από τον Κ.Σ. Πατρών

Σεμινάριο επιμόρφωσης νέων κυνηγών από τον Κ.Σ. Πατρών

από iHunt Team

Ο 1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Πατρών πραγματοποίησε σήμερα 12-8-2020 στα γραφεία του το 1ο σεμινάριο επιμόρφωσης νέων κυνηγών για σωστή και ασφαλη χρήση κυνηγετικού οπλου και πρόληψη κυνηγετικών ατυχημάτων!!

Οι νέοι κυνηγοί οι οποίοι δηλώνουν στον Κυνηγετικό Σύλλογο Πάτρας για εξετάσεις κυνηγετικής άδειας θα καλούνται πλέον όποιος επιθυμεί και θα παρακολουθεί το συγκεκριμένο σεμινάριο το οποίο προσφέρει με την στήριξη της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου παρέχοντας τον επιστημονικό συνεργάτη κ. Τσολάκο Κωσταντίνο, MSc Δασοπόνο, ο οποίος έχει τις κατάλληλες γνώσεις κατέχοντας σχετικό δίπλωμα από την κυνηγετική σκοπευτική ακαδημία του κ.Μπάμπη Αιγινήτη.

Το νέο ΔΣ του Συλλόγου με αυτή την απόφασή του έχει ρίξει το βάρος στην σωστή ενημέρωση και εκπαίδευση των νέων κυνηγών έτσι ώστε να έχουμε δίπλα μας σωστά καταρτισμένους και ευσυνείδητους κυνηγούς!!

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πατρών θα καθιερώσει πλέον αυτά τα επιμορφωτικά σεμινάρια στους νέους κυνηγούς διότι είναι απαραίτητα τόσο για την κυνηγετική τους σταδιοδρομία όσο και για το σύνολο όλων των κυνηγών διότι οφείλουμε να έχουμε δίπλα μας σωστούς και ενημερωμένους συναδέλφους κυνηγούς!!!

Ευχαριστούμε όλους όσους παρακολούθησαν το σεμινάριο, τον επιστημονικό συνεργάτη κ. Τσολακο Κωνσταντίνο και την Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννησου !!!

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα