Αρχική iHunt.gr Σεμινάριο κριτών από τον Όμιλο Πόιντερ & Σέττερ

Σεμινάριο κριτών από τον Όμιλο Πόιντερ & Σέττερ

από iHunt Team
krites

demobanner

Στα γραφεία του Ομίλου Πόιντερ και Σέττερ πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο 9 Μαΐου σεμινάριο για τους κριτές του Ομίλου με προσκεκλημένους τρεις μεγάλες μορφές της ευρωπαϊκής κυνοφιλίας, τον πρόεδρο του International Pointer & Setter Club Silvio Marelli, τον διεθνή κριτή εργασίας Oliviano Nobile και τον πρόεδρο του Pointer & Setter Club Σερβίας Dusko Sormaz.
 
Σκοπός του σεμιναρίου ήταν να ακούσουν οι Ελληνες κριτές του Ομίλου την άποψη των ομιλητών για το πώς πρέπει να κρίνει κανείς τους αγώνες των Πόιντερ και Σέττερ.
 
Ο Σάκης Πονηρέας είχε ετοιμάσει μια σειρά ερωτήσεων για τους ομιλητές και οι απαντήσεις καταγράφηκαν έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας χρήσιμος οδηγός για όλους τους κριτές αλλά και τους κυναγωγούς.
 
Στην κατάμεστη αίθουσα παραβρέθηκαν εκτός από τους κριτές του Ομίλου αρκετοί κυναγωγοί και εκτροφείς, ενώ στο τέλος έγιναν ερωτήσεις. Ας ελπίσουμε ο ΟΚΑΔΕ να πραγματοποιήσει και άλλα τέτοια σεμινάρια που βοηθούν να ανέβει το επίπεδο της κυνοφιλίας στη χώρα μας.
 
Κωνσταντίνος Λουρής
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Κωνσταντίνος Λουρής
 
 
 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα