Αρχική iHunt.gr Σεμινάριο με θέμα «Βιοποικιλότητα Ενδημικών Θηραμάτων από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ελασσόνας

Σεμινάριο με θέμα «Βιοποικιλότητα Ενδημικών Θηραμάτων από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ελασσόνας

από iHunt Team
endimika

demobanner

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ελασσόνας διοργανώνει Σεμινάριο με θέμα «Βιοποικιλότητα Ενδημικών Θηραμάτων, Οδηγίες Ασφαλείας, Παρασιτολογία και Κυνοφιλία» και προσκαλεί όλους τους Κυνηγούς αλλά και όποιον πολίτη το επιθυμεί, την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:00μ.μ. στην Αίθουσα Δημάρχου Βασιλείου Φαρμάκη.
 
Ομιλητές θα είναι ο Δασολόγος Δρ. Ράπτης Δημήτριος ο οποίος θα μιλήσει αναλυτικά για τον αγριόχοιρο, τον λαγό και την πέρδικα στην περιοχή μας καθώς και για την Νομοθεσία που ισχύει, ο Κτηνίατρος Δρ. Γκουγκουλής Δημήτριος ο οποίος θα μιλήσει σχετικά με την παρασιτολογία σε σκυλιά καθώς και πρώτες βοήθειες στα Κυνηγόσκυλα και τέλος ο Εκπαιδευτής-Εκτροφέας κ. Γονιδάκης Άγγελος ο οποίος θα μιλήσει αναλυτικά για το ενδημικό θήραμα, το αποδημητικό, τα κυνηγόσκυλα και την εκπαίδευση τους.
 
Μετά το τέλος του Σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για δωρεάν SUPER PREMIUM τροφές σκύλου 15 κιλών έκαστη και Πολυβιταμίνες BRUNDER, μια προσφορά της εταιρείας SPECIAL ANIMAL FOOD.
 
Η είσοδος είναι δωρεάν.
 
 
 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα