Αρχική iHunt.gr Σεμινάριο με θέμα την Διαχείριση δασικών πυρκαγιών από τον ΚΣ Αχαρνών

Σεμινάριο με θέμα την Διαχείριση δασικών πυρκαγιών από τον ΚΣ Αχαρνών

από iHunt Team
dscn1844

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Με ικανοποιητική συμμετοχή μελών, φίλων αλλά και αρκετών εποχικών προφυλάκων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 31/5 στο εντευκτήριο του συλλόγου η παρουσίαση επιμορφωτικού σεμιναρίου, με θέμα «Διαχείριση δασικών πυρκαγιών».
 
Ο βασικός ομιλητής και εισηγητής στο ΕΚΔΔΑ αντίστοιχου σεμιναρίου, Πύραρχος Κος Λάμπρης Χρήστος, Δασολόγος, καθήλωσε επί τρεις ώρες το ακροατήριο αναπτύσσοντας το θέμα και λύνοντας διάφορες απορίες των συμμετεχόντων.
 
DSCN1846
 
Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες, τον Αντιδήμαρχο Φυλής και Πρόεδρο του ΣΥΝ-ΠΑ Κο Καμπόλη Δημήτριο, τους εκπροσώπους υπηρεσιών και φορέων των (ΕΛ.ΑΣ., ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ) κλπ., τον γνωστό μας «iHunt» Κώστα Λoρή που κάλυψε δημοσιογραφικά την εκδήλωση, καθώς και όλους τους παρευρισκομένους.
 
Κλείνοντας ενημερώνουμε μέλη και φίλους ότι το Δ.Σ. του συλλόγου δίνει ιδιαίτερο βάρος και σημασία στην διεξαγωγή επιμορφωτικών σεμιναρίων συνεχίζοντας την προσφορά γνώσης θεμάτων, που αφορούν τον σύγχρονο κυνηγό και όχι μόνο.  
 
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                        ΜΑΡΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα