Αρχική iHunt.gr Σε αναστολή εργασίας το προσωπικό της Κυνηγετικών Ομοσπονδιών και των Κυνηγετικών Συλλόγων

Σε αναστολή εργασίας το προσωπικό της Κυνηγετικών Ομοσπονδιών και των Κυνηγετικών Συλλόγων

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων, οι κυνηγετικές ομοσπονδίες και οι κυνηγετικοί σύλλογοι  ανήκουν στις  δραστηριότητες με τη δυνατότητα να θέσουν σε αναστολή το προσωπικό τους.

Έτσι από Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 έως και τις 30 Νοεμβρίου 2020 θα βρίσκονται σε αναστολή εργασίας οι εργαζόμενοι σε όσες Κυνηγετικές Ομοσπονδίες και Κυνηγετικούς Σύλλογου έχουν την ανάλογη ΚΑΔ.

Η ανακοίνωση του υπουργείου έχει ως εξής:

“Στο πλαίσιο αυτό, για τον μήνα Νοέμβριο, οι πληττόμενες επιχειρήσεις βάσει ΚΑΔ θα υποβάλουν υπεύθυνες δηλώσεις στην ΕΡΓΑΝΗ για την αναστολή συμβάσεων εργασίας εργαζομένων τους από 15/11/2020 έως και την 7/12/2020. Αντίστοιχα, οι εργαζόμενοι θα υποβάλουν υπεύθυνες δηλώσεις στην ΕΡΓΑΝΗ στο ίδιο ανωτέρω διάστημα, δηλαδή από 15/11/2020 έως και την 7/12/2020, στις περιπτώσεις που τίθενται για πρώτη φορά οι συμβάσεις εργασίας τους σε αναστολή, ανεξαρτήτως προσώπου εργοδότη.”

 


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα