Αρχική » Grid with Sidebar » Σε δημοπρασία το Defender του James Bond

Σε δημοπρασία το Defender του James Bond

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ένα από τα σπάνια μοντέλα Land Rover Defender που χρησιμοποιείται στο blockbuster James Bond Specter θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη δημοπρασία του Silverstone Auctions στις 23 Μαΐου.

SVESTONOF

Το Specter, η 24η ταινία της φημισμένης σειράς James Bond, έκανε πρεμιέρα το 2015 και ενώ η Aston Martin DB10 ήταν σίγουρα στο επίκεντρο, η Eon Productions ανέθεσε επίσης 10 μοντέλα Land Rover 110 Defender κατά παραγγελία προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει ως αυτοκίνητα απόδρασης.

Ωστόσο, αυτά δεν ήταν απλά μοντέλα Defender… Η Bowler Motorsport ήταν υπεύθυνη για την εκτεταμένη τροποποίηση τους, εξοπλίζοντας τα με ελαστικά 37 ιντσών, ένα κλωβό βαρέως τύπου, ενισχυμένο πλαίσιο και υδραυλικό χειρόφρενο. Ένα πλήθος εξωτερικών εξαρτημάτων κάνει πραγματικά το τετρακίνητο να ξεχωρίζει, όπως το βαρούλκο, η μεγάλη σχάρα οροφής, η μεγάλη απόληξη, οι προβολείς LED και το σχοινί τυλιγμένο πάνω από καπό.

Δύο εκδόσεις του Bowler’s Defender 110 SVX «Spectre» δημιουργήθηκαν για την ταινία, η πρώτη αφιερωμένη σε σκηνές απόδρασης υψηλής ταχύτητας ενώ η δεύτερη χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια σκηνών στο χιόνι.

Αυτό το κομμάτι είναι το τελευταίο snow-spec και είναι ένα από τα επτά που επέζησαν μετά τα γυρίσματα. «Αυτή είναι μια πολύ ειδική ευκαιρία για κάποιον να έχει ένα κομμάτι της ιστορίας του Bond. Η σπανιότητα αυτού σημαίνει ότι δεν έρχονται στην αγορά τόσο συχνά τέτοια μοντέλα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Silverstone Auctions, Nick Whale.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα από τα Specter Defender οδηγήθηκε σε δημοπρασία. Το 2018, ένα από τα επτά υπόλοιπα παραδείγματα πουλήθηκαν για 455.169 δολάρια.

Και άλλα όμως οχήματα θα δημοπρατηθούν στις 23 Μαΐου. Όπως η σπάνια Aston Martin Virage Widebody Volante του 1994, η Aston Martin DB7 του 2003 με χειροκίνητο κιβώτιο, η Ferrari 360 Modena καθώς και η Porsche 911 2.7 RS του 1971. Ζητήματα αναψυχής δηλαδή…

Πηγή : ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ