Αρχική iHunt.gr Σε διανομή καλαμποκιού προχώρησε ο K.Σ Ξάνθης

Σε διανομή καλαμποκιού προχώρησε ο K.Σ Ξάνθης

από iHunt Team
20180318_114311

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

 

SVESTONOF

Ποσότητες καλαμποκιού διένειμε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης στις παρέες των κυνηγών αγριόχοιρων που κυνηγούν στα όρια του Συλλόγου μας.

Μετά από αίτημα τους, στην συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου, πριν την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου 2017-2018, διεξήχθη μία εφ όλης της ύλης συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, γύρω από το κυνήγι του αγριόχοιρου στην περιοχή μας.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η διανομή ποσοτήτων καλαμποκιού, το οποίο  οι ίδιοι οι κυνηγοί,  παρουσία εκπροσώπων του Συλλόγου, μετά το τέλος της κυνηγετικής περιόδου θα το έριχναν σε διάφορες περιοχές, ως  τροφή για τους αγριόχοιρους, στα πλαίσια προστασίας και ανάπτυξης της άγριας πανίδας.

20180318 115423

Το συμβούλιο αποδέχτηκε την συγκεκριμένη πρόταση και την υλοποίησε πριν από λίγες ημέρες.

Η συνεργασία όλων των κυνηγών με το Κυνηγετικό Σύλλογο και το αντίστροφο, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει για την υγιή και σωστή άσκηση  του κυνηγιού στην περιοχή μας.

 

 


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα