Αρχική iHunt.gr Σε θέσεις μάχης ο Κυνηγετικός Σύλλογος Μεγάρων για τα Γεράνεια….VIDEO

Σε θέσεις μάχης ο Κυνηγετικός Σύλλογος Μεγάρων για τα Γεράνεια….VIDEO

από iHunt Team
img_2301

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Οι κυνηγοί στα Μέγαρα έχουν στήσει την πρώτη γραμμή άμυνας στην περιβαλλοντική επίθεση που ετοιμάζεται στην περιοχή.
 
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Μεγάρων βρίσκεται σε επιφυλακή για να εμποδίσει τη δημιουργία ορυχείων βωξίτη που θέλει να δημιουργήσει η εταιρεία “ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΔΕΛΦΟΙ ΑΕ” συμφερόντων του κ. Μυτιληναίου.
 
Η εν λόγω εταιρεία βασιζόμενη σε ένα παραχωρητήριο του 1932 θέλει να απαλλοτριώσει 50.000 μοναδικής ομορφιάς δάσους και να δημιουργήσει μεταλλεία βωξίτη.
 
Ενα κομμάτι της περιοχής είναι ένας εξαιρετικός κυνηγότοπος για τους κυνηγούς αλλά η περιοχή είναι για όλους τους κατοίκους μια μικρή όαση.
 
Οι κυνηγοί είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν να προχωρήσει αυτό το σχέδιο και ετοιμάζονται να “πολεμήσουν” έχοντας μαζί τους και την τοπική δημοτική αρχή.
 
Δείτε τι είπε στο video που ακολουθεί ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Μεγάρων κ. Ισίδωρος Καστάνης αλλά και ο Γ.Γ της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος κ. Ηλίας Γιανναράς.
 

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα