Αρχική iHunt.gr Σε καθημερινή βάση οι έλεγχοι της θηροφυλακής της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου

Σε καθημερινή βάση οι έλεγχοι της θηροφυλακής της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου

από iHunt Team

Σε καθημερινή βάση, σε όλη την εδαφική επικράτεια αρμοδιότητας και ευθύνης της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου – Κέρκυρας συνεχίζονται οι έλεγχοι της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής, για την πρόληψη και αποτροπή κρουσμάτων λαθροθηρίας, αλλά και για την προστασία της πανίδας.

Συνεχείς επίσης, είναι οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται με την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου και για τη διαπίστωση της κατοχής άδειας θήρας για την τρέχουσα κυνηγετική περίοδο.

Η συνεργασία της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου με το σύνολο των συναρμόδιων υπηρεσιών και φορέων είναι η καλύτερη δυνατή και κεντρική στόχευση του ΔΣ αποτελεί η ενίσχυση της συνεργασίας αυτής και όπου καθίσταται εφικτό, η διεύρυνσή της.

Ιδιαίτερη μνεία ωστόσο θα πρέπει να γίνει στην άριστη συνεργασία με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, που ανταποκρίνεται όπου και όποτε της ζητηθεί, συνδράμοντας στο έργο της Θηροφυλακής.

Σε μία από τις κοινές δράσεις της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής και της ΕΛ.ΑΣ, πριν από λίγες ημέρες σε έναν από τους πλέον γνωστούς κυνηγότοπους της χώρας, στην περιοχή του Ζαγορίου μικτό κλιμάκιο της Θηροφυλακής της Ε’ ΚΟΗ και της Αστυνομίας από το Α.Τ Κήπων Ζαγορίου πραγματοποίησε κοινούς ελέγχους από τις νυχτερινές μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, σε δεκάδες κυνηγούς που βρισκόταν στην περιοχή, για την άσκηση θήρας.

Το ΔΣ της Ε’ ΚΟΗ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την ηγεσία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου και προς τον Διευθυντή, ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο Δούβαλη για την άμεση ανταπόκριση σε ό,τι έχει ζητηθεί και δεσμεύεται, ότι θα προσπαθήσει να ενισχύσει και να εμβαθύνει ακόμη περισσότερο τη συνεργασία αυτή.

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτό το έντυπο συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα