Αρχική iHunt.gr Σε μπελάδες κυνηγοί που αρνήθηκαν τον έλεγχο της θηροφυλακής

Σε μπελάδες κυνηγοί που αρνήθηκαν τον έλεγχο της θηροφυλακής

από iHunt Team
50476275_1775803625858634_7146712953616596992_n

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας κ. Κατσαρελάς Κων/νος, κατά την άσκηση των υπηρεσιακών του καθηκόντων στην περιοχή «Κερασούλας» Τ.Κ. Μάλης της Δ.Ε. Φιλιατρών του Δήμου Τριφυλίας, εντόπισε περί ώρα 08.30 δύο άτομα να ασκούν θήρα λαγού με τέσσερις σκύλους δίωξης. Τους αναγνώρισε αλλά όταν τους πλησίασε προκειμένου να τους ελέγξει αυτοί αρνήθηκαν λέγοντάς του ότι δεν δέχονται έλεγχο από Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες. 
 
Άμεσα ο κ. Κατσαρελάς ενημέρωσε το Α/Τ. Κυπαρισσίας για αυτό το περιστατικό απείθειας, ενημερώθηκε ότι το ένα εκ των δύο ατόμων δεν είχε θεωρημένη άδεια για την τρέχουσα κυνηγετική περίοδο και κάλεσε για συνδρομή τους συναδέλφους του κ.κ. Φωτεινόπουλο Δημήτριο και Γιαννακόπουλο Γεώργιο που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση. Όταν οι συνάδελφοί του έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι το ένα άτομο -αυτό που δεν είχε άδεια – είχε διαφύγει και ότι το άλλο άτομο αρνήθηκε και πάλι τον οποιοδήποτε έλεγχο.
 
Οι θηροφύλακες ενημέρωσαν για το συμβάν αυτό και τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας κινώντας ταυτόχρονα τις προβλεπόμενες εκ του νόμου διαδικασίες (υποβολή μήνυσης κ.τ.λ.). Έπειτα από την υποβολή της μήνυσης αυτής, το Δασαρχείο Κυπαρισσίας ανακάλεσε την άδεια θήρας του ατόμου που αρνήθηκε τον έλεγχο.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτό το έντυπο συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα