Αρχική iHunt.gr Σκληρή επιστολή του Κ.Σ. Πειραιά προς τους βουλευτές του Πειραιά

Σκληρή επιστολή του Κ.Σ. Πειραιά προς τους βουλευτές του Πειραιά

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Σκληρή επιστολή, η δεύτερη στη σειρά, απέστειλε ο Κ.Σ. Πειραιά προς τους βουλευτές του Πειραιά. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει η επιστολή :

SVESTONOF

Προς

1.Βουλευτή Α΄ Πειραιά
κ. Κατσαφάδο Κων/νο
2.Βουλευτή Α΄ Πειραιά
κ. Μελά Ιωάννη
3.Βουλευτή Α΄ Πειραιά
κ. Μανωλάκο Νικόλαο
4.Βουλευτή Α΄ Πειραιά
κα. Δούνια Παναγιώτα
5.Βουλευτή Α΄ Πειραιά
κ. Μπουτσικάκη Χριστόφορο
6.Βουλευτή Β΄ Πειραιά
κ . Μαρκόπουλο Δημήτριο

Αξιότιμε / η κύριε/κυρία Βουλευτά …….

Σε συνέχεια της επιστολής διαμαρτυρίας που σας αποστείλαμε και ελλείψει ενημέρωσης για τις ενέργειές σας αλλά και απάντησης για τις θέσεις σας στο θέμα της έμμεσης απαγόρευσης του κυνηγίου, απευθυνόμαστε σε εσάς, για να σας υπενθυμίσουμε οτι εκπροσωπείτε τα χιλιάδες μέλη του συλλόγου μας και τις οικογένειές τους, πολίτες του ΠΕΙΡΑΙΑ που σας υποστήριξαν και σας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να εκλεγείτε και να αποτελείτε σήμερα μέλος του Κοινοβουλίου.

Πέρα από τα ωραία λόγια στήριξης και συμπαράστασης κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, θεωρούμε ότι η δεδομένη στιγμή απαιτεί τις άμεσες ενέργειές σας στο δίκαιο αίτημά μας.

Με αφορμή τα μέτρα προστασίας απ’ο τον Covid-19, το κυνήγι και οι κυνηγοί είναι σε διωγμό και η πραγματική αιτία είναι οι αντικυνηγετικές ιδεοληψίες διάφορων κυβερνητικών και μη παραγόντων, που σε κάθε περίπτωση, προσπαθούν να επιβάλουν τις απόψεις τους για την πλήρη απαγόρευση του κυνηγίου στη χώρα μας.

Χωρίς καμία επιστημονική τεκμηρίωση και λογική αιτία, το κυνήγι στη χώρα μας “απαγορεύτηκε”, σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου ασκείται κανονικά, λαμβάνοντας βέβαια όλα τα απαραίτητα ατομικά μέτρα προστασίας που προβλέπονται λόγω του Covid-19. Προς απόδειξη του ανωτέρω, η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος, σας παρουσίασε αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο ασκείται το κυνήγι σε κάθε μια χώρα ξεχωριστά.

Καθημερινά κατακλυζόμαστε από χιλιάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα οργισμένων κυνηγών, που δεν μπορούν να αντιληφθούν γιατί οι υπόλοιποι συμπολίτες μας μπορούν να μετακινηθούν στην Πάρνηθα, στα Μέγαρα, στον Υμηττό, στην Πεντέλη και αλλού για να βγάλουν βόλτα τα σκυλιά τους ή για να κάνουν ποδήλατο ή ορειβασία ή μηχανοκίνητο αθλητισμό κτλ., ενώ οι κυνηγοί δεν μπορούν να βγάλουν τα σκυλιά τους ούτε καν για εκπαίδευση, πόσο μάλλον να εξασκήσουν το κυνήγι στις επιτρεπόμενες για το σκοπό αυτό περιοχές.

Δεν μπορούμε να δώσουμε καμία εξήγηση στους δικαιολογημένα οργισμένους κυνηγούς, η οποία να μπορεί να σταθεί στο πλαίσιο της λογικής και του αγώνα κατά του Covid-19.
Οι εκπρόσωποί μας στη Βουλή των Ελλήνων, εσείς οι Βουλευτές του Πειραιά μένετε αμέτοχοι αυτή την ώρα της πανδημίας.

Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να εξηγήσει στους κυνηγούς γιατί μπορούν να συνοστίζονται στην ουρά στις τράπεζες, στις λαϊκές αγορές, γιατί μπορούν να κάνουν μανικιούρ / πεντικιούρ και ανταύγειες στα μαλλιά μαζί με άλλους συμπολίτες τους που είχαν την ίδια ιδέα, ενώ τους απαγορεύεται να ανέβουν στο βουνό μόνοι τους μαζί με τα σκυλιά τους.

Οι δύσκολες αυτές ώρες που περνάμε ως πολίτες και ως κυνηγοί, δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Όπως επίσης δεν θα ξεχάσουμε και όσους μας κορόιδεψαν με τα παχιά λόγια υποστήριξης και συμπαράστασης στις προεκλογικές συγκεντρώσεις.
Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ όσους ήταν δίπλα μας αλλά ούτε και όσους μας αγνόησαν και φυσικά, ο μόνος τρόπος για να σας το υπενθυμίσουμε θα είναι στις επόμενες εκλογές, τιμόντας δεόντως της στάση σας.

Έκαστος εφ ώ ετάχθη, έλεγαν οι πρόγονοι μας και εσείς με την εως τώρα συμπεριφορά σας, τάσσεστε απέναντι στο κυνήγι και τους κυνηγούς.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε την ύστατη τούτη ώρα, να αντιληφθείτε την αδικία που υφίστανται χιλιάδες κυνηγοί και να κάνετε το καθήκον σας. Εκτός αν έχετε και εσείς αποφασίσει ότι στην Ελλάδα δεν χωρούν οι κυνηγοί.

Στο τέλος αυτής της δύσκολης μάχης κατά του Covid-19 που πιστεύουμε ότι ευτυχώς δεν αργεί, θα έρθει η στιγμή που όλοι θα πρέπει να λογοδοτήσουμε για τις ενέργειές μας ή την απραξία μας και εμείς θα είμαστε εκεί να σας το υπενθυμίσουμε με την ψήφο μας.

Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω ότι Κυβερνήσεις ήρθαν και παρήλθαν, Βουλευτές εκλέχθηκαν και εξαφανίστηκάν, το κυνήγι όμως και οι κυνηγοί δεν χάθηκαν ούτε και θα χαθούν όσο και αν προσπαθήσουν κάποιοι.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


Σχετικά Άρθρα

13 σχόλια

Ζαφειριος .βαμβακουσης 21 Δεκεμβρίου, 2020 - 15:36

ΜΑΖΙ ΣΑΣ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ. ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΑΤΕ ΓΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ..ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΟΥΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΟΤΕΣ…..ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΡΑΒΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΣΠΑΣΕΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 200000χιλ. ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ. ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ….

ΒΑΓΓΕΛΗΣ 21 Δεκεμβρίου, 2020 - 16:40

Φεξε μου και γλιστρησα…………….. ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ οι ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ

Ηλιας 21 Δεκεμβρίου, 2020 - 17:19

Με χαρτια δεν γηνεται τιποτα …..η χουντες πεφτουν απο τους λαους οχι με επηστολες….

Παγανιάς φωτιος Πάτρα 21 Δεκεμβρίου, 2020 - 17:58

Παιδιά έχουμε χαιρετίσματα από τους κυνηγούς όλου του κόσμου αυτοί κυνηγάνε!!!!!!!!!!!! Πρέπει να είναι πολύ υποαναπτηκτη* ενώ εμείς μάλλον είμαστε πολυ μπροστά, μπράβο μας……!

Παναγης 21 Δεκεμβρίου, 2020 - 18:01

Ενα μεγαλο μπραβο σας….νομιζουν οτι με τα ψευτικα γκαλοπ που τους δινουν οτι ειναι καβαλα στο αλογο….οταν το αλογο τρεχει και πεσουν θα γκρεμοτσακιστουν και θα πανε στα τσακιδια…αλαζονες, υπεροπτες, εγωιστες…δεν ακουνε κανενα…εχουν στηλωσει τα ποδια λες και οι κυνηγοι τους εφαγαν τη μανα…κατι ακουσα οτι η κυρα του Χαρδαλια ειναι σε ΜΚΟ….ας το ψαξουν οι δικηγοροι της Συνομοσπονδιας….ισως βγει λαυρακι, ισως και οχι….το θεμα ειναι οτι θα φανε μαυρο απο την ιδια τους τη βαση….ολη η Ελλαδα ειναι στους δρομους και οι κυνηγοι στο καναπε….

Παγανιάς φωτιος Πάτρα 21 Δεκεμβρίου, 2020 - 18:22

Το δεύτερο μεγαλύτερο σωματείο στην Ελλάδα (μετά τηνΓΣΕΕ) αδιανόητο να μην υπάρχει πουθενά! Κρατάτε παλικάρια !όλα τα έχουμε στο παρελθόν ξεχάσει! Αυτή την αδικία ΠΟΤΕ. Όταν πηγαίνουνε στο Harvard το πρώτο μάθημα που κάνουνε πρέπει να είναι η κατάρα της φυλής μας να ξεχνάει! Και έτσι διαγράφουν την πορεία της διακυβέρνησης τους. Ολοιτους

Ευαγγελος Δαρζεντας 21 Δεκεμβρίου, 2020 - 18:53

Η επιστολη αυτη ειναι μια καλη προσπαθεια.Ομως γιατι απευθυνομαστε μονο στους βουλευτες και μαλιστα του Πειραια μονο και τησ ΝΔ μονο.
Κυριοι δεν ζηταμε συναλλαγη,δεν ζηταμε ρουσφετι.Κυριοι απαιτουμαι το δικιο μας.Τι παει να πει οτι δεν θα ξεχασουμε.Φτανει μονο αυτο?
Ειμαι μελος του Α ΚΣ Πειρ και ζητω περισσοτερες ενεργειες.Οπως συλλογη υπογραφων.Συνεργασιες με επαγγελματιες που δραστηριοποιουνται στον κλαδο κηνυγι ψαρεμα,για συντονισμενες δρασεις.Εκθεσεις λοιμοξιολογων αξιολογησης του βαθμου επικινδυνοτητος του κυνηγιου σε σχεση με αλλες κοινωνικες δραστηριοτητες.Στηριξη απο νομικη ομαδα κηρυξει της αποφασης ως καταχρηστικης και ανισοβαρους, με οποιες νομικες επιπτωσεις φερει αυτο.
Κυριοι μπραβο για την αυτη σας την κινηση,ομως θελουμε και συνεχεια.

MEGAHAWK 21 Δεκεμβρίου, 2020 - 19:24

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. . και μέσα στην ουσία του θέματος, εάν δεν δραστηριοποιηθούν και με αυτήν την προτρεπτικη — στα όρια της προσβητικης — επιστολής, ΤΟΤΕ είναι πασιφανες ότι ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ. . συγκεκριμένα του Κυβερνώντος Κόμματος. . . και αυτό ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΜΕ Π Ο Λ Υ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΜΑΣ. . εμείς οι ΚΥΝΗΓΟΙ !!!

Falcons Bianco 21 Δεκεμβρίου, 2020 - 19:25

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. . και μέσα στην ουσία του θέματος, εάν δεν δραστηριοποιηθούν και με αυτήν την προτρεπτικη — στα όρια της προσβητικης — επιστολής, ΤΟΤΕ είναι πασιφανες ότι ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ. . συγκεκριμένα του Κυβερνώντος Κόμματος. . . και αυτό ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΜΕ Π Ο Λ Υ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΜΑΣ. . εμείς οι ΚΥΝΗΓΟΙ !!!

Εlli 21 Δεκεμβρίου, 2020 - 20:01

Βγηκε και ο σταθοπουλος να πει για την απαγορευση και γελασε καθε πικραμενος μια φορα δοθηκε βημα στα ΜΜΕ και το σπαταλησαν λεγοντας ξυλα πετρες!Οι ΝΔ της ΝΔ ενα και το αυτο!

ΜΕΛΛΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ 22 Δεκεμβρίου, 2020 - 20:00

Το πρόβλημα είναι ότι οι της ΝΔ παρουσιάζονται υπερβολικά επηρμένοι,ότι δεν τους κουνάει τίποτε δηλαδή,καθώς και πολύ ΑΝΤΙΚΥΝΗΓΟΙ!!Με το ΣΥΡΙΖΑ ξέραμε τι να περιμένουμε περίπου και όμως βγήκε ο υπουργός Φάμελλος που ήταν φιλοκυνηγός,ενώ τώρα έχουμε ΜΟΝΟΝ εχθρούς…Και ο αρχιφταίχτης είναι ο αλαζών ΚΟΥΛΗΣ!

ηλιοπουλος κων 23 Δεκεμβρίου, 2020 - 12:06

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΣΟΚΑΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΔΕΙΞΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

ΜΑΝΟΣ ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ 27 Δεκεμβρίου, 2020 - 18:43

Το γεγονός πως έδωσαν το πράσινο φως τέλη Δεκεμβρίου να βγούμε στο βουνό, όταν η καλύτερη περίοδος του κυνηγίου έχει παρέλθει, δεν θα τους δώσει αφεση αμαρτιών. Το ότι δε, κλείνουν στους λιγοστούς κυνηγοτοπους της Αττικής τη μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων κυνηγών αυτό κι αν είναι κοροϊδία. Εμείς όπως είπε κι ένας συνάδελφος πιο πάνω δεν είμαστε τίποτα χαπατα που θα δουλέψουν με ταξιματα. Είμαστε χρόνια στη πιάτσα τους ξέρουμε και τους έχουμε μελετήσει καλά. Θα έχει συνέχεια αυτό και να ξέρουν πως θα διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας ως φορολογούμενοι Έλληνες πολίτες. Δεν παρακαλάμε, απαιτούμε….

Τα σχόλια είναι κλειστά

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα