Αρχική iHunt.gr Σκοπευτήριο θέλει να κατασκευάσει το Κυνηγετικός Σύλλογος Μεγαλόπολης!

Σκοπευτήριο θέλει να κατασκευάσει το Κυνηγετικός Σύλλογος Μεγαλόπολης!

από iHunt Team
bb1ab2be0ab923a523532f27e47fabaa_l

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Να γίνει δωρεάν παραχώρηση 60 στρεμμάτων στον Κυνηγετικό Σύλλογο Μεγαλόπολης, σε έκταση που έχει απαλλοτριωθεί από τη ΔΕΗ και έχει παραχωρηθεί στο Δήμο στη δυτική εξωτερική απόθεση Χωρεμίου, για την κατασκευή σκοπευτηρίου αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης.
 
Ο Δημοτικός Σύμβούλος της πλειοψηφίας κ. Τσιριγώτης, εισηγούμενος το 4° Θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης, εξέθεσε ότι: “Κύριε Πρόεδρε, αγαπητοί συνάδελφοι, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Μεγαλόπολης μέσα σε ύλες τον τις άλλες δραστηριότητες, που είναι ένας πάρα πολύ δραστήριος Σύλλογος στο Δήμο μας, 800 μέλη από ότι λέει και ο κ. Αντιδήμαρχος, αριθμεί ο Σύλλογος.
 
Μέσα στις δραστηριότητες του λοιπόν, έχει την δραστηριότητα κατασκευής σκοπευτηρίού. Είναι ένα μεγαλόπνοο σχέδιο του Κυνηγετικού Συλλόγου, ελπίζω και εύχομαι να έχει αίσιο τέλος, καθότι ένα τέτοιο έργο δεν έχει να κάνει μόνο με τους κυνηγούς, είναι και ένα αναπτυξιακό έργο, καθότι στην περιοχή μας αν δεν κάνω λάθος, μόνο στην Σπάρτη υπάρχει. Το 2000 λοιπόν η ΔΕΗ είχε παραχωρήσει στο Δήμο Μεγαλόπολης, μια έκταση 90 στρεμμάτων χωρίς αντάλλαγμα.
 
Η έκταση είχε περιέλθει στην ΔΕΗ με αναγκαστική απαλλοτρίωση, για τις ανάγκες εκμετάλλευσης τον ορυχείού Χωρεμίον και βρίσκεται στην δυτική εξωτερική απόθεση. Υπάρχουν οι συντεταγμένες, πού μας είχαν δώσει τότε με το έγγραφο και προτείνω σε αυτή την έκταση πού είχε παραχωρηθεί τότε στον Δήμο, το 2000, να παραχωρήσουμε τα 60 στρέμματα που ζητά ο Κυνηγετικός Σύλλογος, για την κατασκευή σκοπευτηρίου.”
 
Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα