Αρχική iHunt.gr Σκοπευτικοι αγωνες απο τον Κ.Σ. «ΦΤΕΛΙΑ» Γερίου

Σκοπευτικοι αγωνες απο τον Κ.Σ. «ΦΤΕΛΙΑ» Γερίου

από iHunt Team
ftelia_geriou

demobanner 

Οι φετινοί ετήσιοι σκοπευτικοί αγώνες του Κυνηγετικού Συλλόγου «ΦΤΕΛΙΑ» Γερίου, είναι προγραμματισμένοι για την Κυριακή 9 Ιουνίου και θα γίνουν στις εγκαταστάσεις σπόρτιγκ του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου στα Λατσιά. Οι αγώνες θα γίνουν σε σύνολο 50 δίσκων (5 γήπεδα των 10 δίσκων). Όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις θα απονεμηθούν έπαθλα στις κατηγορίες «κυνηγοί», «σκοπευτές», «μέλη», «έφηβοι» και «βετεράνοι», καθώς και στην ομαδική κατάταξη.

Το κόστος συμμετοχής φέτος είναι … κουρεμένο, μέσα στο πνεύμα της εποχής και έχει καθοριστεί στα 15 ευρώ για την ατομική συμμετοχή και 15 ευρώ για την ομαδική, γι’ αυτό και οι διοργανωτές αναμένουν αυξημένες συμμετοχές, όπως και στα προηγούμενα χρόνια. Η τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση στο οίκημα του συλλόγου στο Γέρι. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στα μέλη του δ.σ. του συλλόγου, στα τηλέφωνα 99620814, 99473637 ή στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο τη μέρα των αγώνων.

sigmalive.comPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα